Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 03

Gero kino gerbėjams – bendras kino teatrų „Pasaka“ ir „Skalvija“ leidinys

Gilesnį ir kokybiškesnį kiną rodantys ir propaguojantys kino teatrai „Pasaka“ ir „Skalvija“ Vilniuje suvienijo jėgas ir savo žiūrovams lapkričio mėnesį pristato pirmąjį bendrą leidinį – gero kino programą.
Gero kino programa
Greta Akcijonaitė / Leidinio viršelis

„Tai – „Pasakos“ iniciatyva kalbėti apie gerą, kokybišką kiną. Spaudoje labai pasigendame profesionalaus dėmesio kinui, recenzijų, apžvalgų. Dominuoja Holivudo bulvarinės žinios, todėl nusprendėme kartu su nekomercinį kiną mylinčia „Skalvija“ išleisti tokį mėnesinį leidinį – „Gero kino programą“, – naujieną pristatė kino teatro „Pasaka“ atstovė Greta Akcijonaitė.

Kiekvieną mėnesį planuojamame leisti leidinyje kino gerbėjai galės rasti ne tik viso mėnesio abiejų kino teatrų repertuarus, filmų pristatymus, bet ir informaciją apie kino teatrų renginius bei kitas įdomybes. „Gero kino programą“ kino teatruose, kavinėse, universitetuose, valstybinėse įstaigose platins laikraštis „15min“, o leidinį PDF formatu visada bus galima atsisiųsti iš 15min.lt portalo ir kino teatro „Pasaka“ interneto svetainės.

„Labai džiaugiamės, kad „15min“ padės išplatinti šį leidinį – vadinasi, sklaida bus plati ir efektyvi. „15min“ mums visada asocijuojasi su gero kino rėmėju, todėl ir dienraščio skaitytojas tikriausiai mėgsta gero kino naujienas“, – tiki G.Akcijonaitė. 

Pirmąjį gero kino gerbėjams skirtą leidinį galite atsisiųsti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius