-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 26

Joelis Coenas paragino „Pasiklydę vertime“ režisierę greičiau dirbti (video)

Dviejų žymių filmų kūrėjų diskusija įvyko gan netikėtai, kai po Sofios Coppolos naujausio filmo „Kažkur tarp ten ir čia“ (angl. „Somewhere“) premjeros salėje pasirodė vienas iš filmo „Šioje šalyje nėra vietos senukams“ režisierių Joelis Coenas ir pradėjo moderuoti diskusiją su režisiere ir žiūrovais.
S.Coppola
S.Coppola / „Acmefilm“ nuotr.

Susižavėjimo kolege neslėpdamas J.Coenas, be daugybės kitų klausimų, uždavėė ir jam pačiam dažnai užduodamą: „Ar vaikystėje ji dažnai kūrusi filmus su savo broliais?“ Matyt, pati ne pirmą kartą tokį klausimą išgirdusi filmo „Pasiklydę vertime“ režisierė sunkiai sulaikė juoką ir atsakė, jog ne tik anuomet, bet ir dabar prie filmo kūrybos prisidėti pakvietė savo garsiąją šeimą: brolį Romaną Coppolą bei tėvą  įžymųjį filmų režisierių Francį Fordą Coppolą.

„Jei tik kildavo koks klausimas, visuomet eidavome pas jį ieškoti atsakymų“, – apie tėvo pagalbą pasakojo režisierė.

Taip pat S.Coppola papasakojo iškart norėjusi, kad filmas „Kažkur tarp ten ir čia“ būtų daug mažesnis ir intymesnis nei 2006-ųjų „Marija Antuanetė“, kuris buvo filmuojamas Versalio rūmuose, o aktoriai vilkėjo prabangiausiais kostiumais.

„Šįkart aš norėjau labiau pažvelgti iš vyruko pusės. „Marija Antuanetė“ buvo toks mergaitiškas ir išdailintas filmas, kad po tiek daug laiko, praleisto su juo, norėjau kuo daugiau minimalizmo ir paprastumo“, – apie filmą pasakojo Sofia.

Einant diskusijai į pabaigą, vienas iš salėje sėdinčių žiūrovų paklausė, kodėl režisierei prireikia tiek daug laiko, kad sukurtų filmą. Tačiau diskusijos moderatorius J.Coenas, pastaruosius ketverius metus su broliu Ethanu nuolat sukuriantys bent vieną filmą kasmet, neleido įsiterpti Sofiai ir ironizavo: „Sofia, tau reikia dirbti greičiau!“

Filmo „Kažkur tarp ten ir čia“ pagrindinė žvaigždė – Stephenas Dorffas, įkūnijantis laisvą ir neatsakingą gyvenimo būdą propoguojančią Holivudo žvaigždę, kurio gyvenimas pasikeičia, kai pasirodo jo 11-metė dukra (akt. Elle Fanning). Ši drama rugsėjį vykusiame Venecijos filmų festivalyje laimėjo pagrindinį apdovanojimą.

Filmas „Kažkur tarp ten ir čia“ kinuose pasirodys sausio 14 d.

Filmo anonsas:

 

VIDEO: „Kažkur tarp ten ir čia“ / „Somewhere“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius