Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 22

Kino kodas: „Naujieji metai Niujorke“, arba Belaukiant nespardomo kamuolio

Naujųjų metų išvakarėse Hilary Swank herojė Kler gauna atsakingą užduotį – reikia prižiūrėti, kad tradicinis Times aikštės šviečiantis rutulys vidurnaktį nusileistų kaip pridera. Deja, jis kaip tyčia sugenda, ir pašalinti gedimą tegali tik ką tik atleistas lenkas elektrikas Kaminskis.
Hilary Swank filme „Naujieji metai Niujorke“
Hilary Swank filme „Naujieji metai Niujorke“ / Kadras iš filmo

Elektrikas visgi atvyksta, o kol jis taiso, Niujorke verda gyvenimas. Mes paskui kamerą sekiojame kelias poreles ar pavienius asmenis, besiruošiančius sutikti naujuosius. Naujos pažintys, nauja meilė, naujų įspūdžių paieška, nauji mėginimai susitaikyti arba pasirengimas numirti. C‘est la vie...

Išvados

Berods, tai yra filmo „Valentino diena“ tęsinys. Pamenu, ten J.Bon Jovis susipyko su Katherine Heigl, o dabar mėgina susitaikyti. Vaizdelis neįkvepiantis, net nuobodus. Tenka konstatuoti, kad šis filmas tėra daug triukšmo dėl nieko. Garsių aktorių minia, gavusi po kelias minutes laiko ekrane, mėgina suvaidinti vieną kitą etiudą apie įsimylėjimą, apie artėjantį gyvenimo galą; apie tai, kaip ilgisi vyro Afganistane.

Kai kurie demonstruoja norą susitaikyti ir nenorą atleisti ir pan. Kiti vien tik važiuoja pakeleivingu automobiliu ir klausosi kvailų pokalbių. Galima rasti tik vieną paaiškinimą, kodėl žinomas režisierius („Graži moteris“) susuko tokią „chaltūrą“ su dideliu aktorių ansambliu – pinigai.

Galima rasti tik vieną paaiškinimą, kodėl žinomas režisierius susuko tokią „chaltūrą“ – pinigai.

Holivudo vadybininkai, kaip ir muilo operų bei telenovelių gamintojai žino auksinę taisyklę, kad priviliojus žiūroves populiarių aktorių veidais (vargšas apšepęs R. De Niro) ir vėliau jas sugraudinus (pigūs, bet veiksmingi triukai, kurių čia nevardinsiu), galima neblogai uždirbti. Ir uždirbs. Bent jau Naujųjų metų pokyliui bei dovanėlėms. Žodžiu, aš jus perspėjau.

Faktai

„Naujieji metai Niujorke“ („New Year’s Eve“) JAV, 2011 m., 120 min.
Režisierius Garry Marshallas.
Vaidina: Hilary Swank, Ashtonas Kutcheris, Sarah Jessica Parker ir kiti.
ĮVERTINIMAS 1/4

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius