Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 29

Kino teatras „Pasaka“ baigė „Kino po žvaigždėmis“ sezoną (nuotraukos, video)

Liepos ir rugpjūčio mėnesiais gero kino mėgėjų traukos centru buvęs „Kinas po žvaigždėmis“ rugpjūčio 28-osios vakarą atsisveikino su žiūrovais iki kitos vasaros.
„Kino po žvaigždėmis“ sezono uždarymas
Kinas po žvaigždėmis / Organizatorių nuotr.

Gamta, tarsi nenorėjusi, kad kino gryname ore sezonas apskritai baigtųsi, „Kino po žvaigždėmis“ rezidenciją – piano.lt kiemelį šeštadienio vakarą užtvindė lietumi. Todėl linksmybes organizatorių komanda perkėlė į saugesnę ir šiltesnę aplinką – kino teatrą „Pasaka“.

„Pats metas prisiminti, kad artėjant rudeniui yra vietų žiūrėti gerą kiną ir po stogu, ne tik po žvaigždėmis“, – šypsojosi kino teatro „Pasaka“ įkūrėja Greta Akcijonaitė.

Ji neslėpė, kad „Kinas po žvaigždėmis“ buvo grandiozinis kino teatro projektas. Tai – vienintelė kino rodymo vieta gryname ore, kur filmai buvo rodomi dviejų aukštų namo dydžio ekrane ir naudojant kino įrangą.

„Jei ne generalinis rėmėjas „Alita“, šis projektas nebūtų įvykęs. Būtent jiems esame dėkingi už šios romantiškos ir tūkstančiams vilniečių vasaros kino atradimu tapusios idėjos palaikymą“, – atskleidė G.Akcijonaitė.

„Kino po žvaigždėmis“ uždarymo svečiai ir ištikimiausi žiūrovai atidavė pagarbą visą vasarą jiems kine virš galvų žibėjusioms žvaigždėms ir įsiamžino improvizuotame danguje nupiešdami po savąją žvaigždę.

Uždarymo akcentu tapo naujas kino teatro „Pasaka“ filmas – turkų kilmės vokiečių režisieriaus Fatih Akin komedija „Virtuvė sielai“.

„Garantuoju, kad po šio filmo daugelis užsimanysite atidaryti savo restoraną ar muzikos klubą“, – pristatydama filmą juokavo G.Akcijonaitė.

„Virtuvė sielai“ žavėjo žiūrovus abiejose ekrano pusėse: prieš pasinerdami į maisto pasaulį kine, svečiai vaišinosi baro WOO užkandžiais ir specialiai barmenų sukurtu filmo pavadinimo kokteiliu. 

 
VIDEO: Nuotaikingas filmo „Virtuvė sielai“ anonsas:
VIDEO: Virtuve sielai kokteileris

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius