-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 03 02

Kino teatras „Pasaka“ kovo mėnesį dedikuoja medikams

Sostinės širdyje, senamiestyje, įsikūręs kino teatras „Pasaka“ kovą, pirmąjį pavasario mėnesį, dedikuoja vienai svarbiausių profesijų medikams.
Filmas „Rugpjūčio šventė“
Filmas „Rugpjūčio šventė“ / Kadras iš filmo

Visą šį mėnesį ligoninių, klinikų, poliklinikų ir sveikatos priežiūros centrų gydytojams ir kitiems medicinos darbuotojams bilietas į kino teatro „Pasaka“ filmus kainuos tik 10 litų.

„Pradėję šią iniciatyvą ir vasarį skelbę mokytojų bei dėstytojų mėnesiu, sulaukėme didelio palaikymo ir gausaus būrio žmonių, kurie į kino teatrą kitu atveju kartais tiesiog neprisiruoštų ateiti, – pasakoja kino teatro „Pasaka“ vadovė Rūta Bogužaitė. – Kovą į kiną kviečiame gydytojus. Prasidedant pavasariui, raginame juos pailsėti bei sustiprėti vartojant kino vitaminus.“

Kovo mėnuo „Pasakos“ repertuaras iš tiesų pilnas įvairių kino vitaminų.

Komedijos, dramos ir juodojo humoro elementų turintis Ira Sachs filmas „Santuoka“ pasakoja apie moralinius pasirinkimus, užplūstančius žmones po dešimčių santuokos metų. Kaip išlikti laimingam, kai galvą susuka A.Hitchcocko filmų stiliaus gražuolė, tačiau nesinori skaudinti elegantiškos žmonos? Filme, kuriame vieną pagrindinių herojų – Džeimso Bondo vaidmens atlikėjas Pierce’as Brosnanas, į gyvenimiškus klausimus žvelgiama nieko nesmerkiant.

Nuo kovo 12 d. pradedama rodyti pribloškianti romantinė drama „Popiežė Joana“, besigilinanti į legendomis apipintą faktą, jog viduramžiais katalikų bažnyčiai vadovavo moteris.

Kovo 7–ąją paaiškės, koks filmas šiemet laimėjo vieną labiausiai kraują kaitinančių – „Oskaro“ apdovanojimą. Kino teatre „Pasaka“ rodomas Kathryn Bigelow „Išminuotojų būrys“ pretenduoja gauti net devynis Amerikos kino akademijos prizus.

Kovo mėnesį į kino teatro repertuarą sugrįžta ir filmas, su kuriuo „Pasaka“ pradėjo savo gyvavimo istoriją – itališku desertu vadinama, gyvenimo džiaugsmą ir gėrį propaguojanti komedija „Rugpjūčio šventė“.

Mėnesio pabaigą vainikuos kovo 18–ąją prasidedantis Vilniaus tarptautinis kino festivalis „Kino pavasaris“, pasiūlysiantis dalį savo programos ir kino teatro „Pasaka“ žiūrovams.

Nuolaida medikams taikoma kasoje pateikus galiojantį darbo pažymėjimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius