2011 07 04

Komedijos „Kažkas skolinto“ kūrėjai atrado naują Holivudo sekso simbolį

38-erių aktoriaus Colino Egglesfieldo gyvenimas pastaruoju metu neapsakomu greičiu verčiasi aukštyn kojomis. Jau gerą dešimtmetį Holivude savo vietos po saule ieškantis, suvaidinęs nedidelius vaidmenis serialuose „Visi mano vaikai“ bei „Melrouzas“, vyras pagaliau gali mėgautis tikru žvaigždės gyvenimu.
Colinas Egglesfieldas filme „Kažkas skolinto“
Colinas Egglesfieldas filme „Kažkas skolinto“ / Kadras iš filmo
Temos: 1 Komedija

Praėjusį penktadienį kino teatruose pasirodė, kaip jis pats vadina, „didysis debiutas didžiajame ekrane“, komedija „Kažkas skolinto“, kurioje aktorius vaidina vieną pagrindinių vaidmenų, o drauge su juo pasirodo Kate Hudson, Ginnifer Goodwin bei Johnas Krasinskis.

Vos pamatę C.Egglesfieldą naujausiame filme, kritikai ėmė klausinėti, kur jis buvo anksčiau ir kodėl aktoriaus nepastebėjo žymiausi pasaulio kino prodiuseriai.

„Ir pats nesuprantu, kodėl man tos didžiosios savo šlovės minutės teko laukti beveik 40 metų. Tačiau tikiu, kad esu jos vertas, tikiu, kad nuo šiol mano gyvenimas pasikeis ir gausiu viską, ko nusipelniau“, – sako naujuoju Bradu Pittu vadinamas C.Egglesfieldas.

„Pažvelgus į Colino darbą filmavimo aikštelėje, niekada nepasakytum, kad tai – pirmasis tokio masto jo filmas. Taip, jis beprotiškai gražus vyras, tačiau taip pat ir gerai vaidina, moka bendrauti su žmonėmis, turi subtilų humoro jausmą“, – kolegą giria Holivudo žvaigždė Kate Hudson.

Naujasis „širdžių ėdikas“ pasakoja, jog darbas su žinomais žmonėmis bei profesionaliais filmo kūrėjais jam kainavo labai daug nervų, tačiau sako, kad jau išmoko trikdančius jausmus paversti teigiama energija: „Tokiais atvejais visada padeda personažas, į kurį tenka įsijausti. Džiaugiuosi, kad filme „Kažkas skolinto“ jis man toks artimas.“

C.Egglesfieldas gimė JAV, Mičigano valstijoje, airės ir amerikiečio šeimoje. Dar vaikystėje tėvai Coliną išmokė pareigingumo, jam puikiai sekėsi mokslai, o visus penktadienio vakarus vaikinas vienas praleisdavo namuose, klijuodamas lėktuvėlių modelius. Svajojo sekti tėvo pėdomis ir tapti gydytoju. Tačiau stebint vietinėje teatro trupėje vaidinančią seserį Katy pamatė, kad tikrasis jo pašaukimas – aktorystė. Supratęs, kad kuklumas žmogaus, o ypač – aktoriaus, nepuošia, nuėjo pas futbolo trenerį ir paprašė išmokyti pasitikėjimo savimi.

Baigęs mokyklą C.Egglesfieldas vis tik įstojo mokytis medicinos, tačiau, pritrūkus pinigų, tapo modeliu, o vėliau mokytis taip ir nebegrįžo. Pasirašė sutartį su viena Milano modelių agentūra, o vėliau pasipylė darbo pasiūlymai: jis reklamavo „Versace“, „Calvin Klein“ bei „Armani“ produktus, paskui prisiminė seną svajonę tapti aktoriumi. Be visų minėtų užsiėmimų, vyras yra sukūręs ir savo drabužių liniją, pavadinimu „Shoutout!“, o šiuo metu, kai turi laisvo laiko tarp filmavimų, užsiima kovos menais.

Susipažinti artimiau su naujuoju Holivudo sekso simboliu galima jau šiuo metu kino teatruose rodomoje komedijoje „Kažkas skolinto“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius