Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 30

Laimėk filmų „Vaikams viskas gerai“, „Magiški fėjų Vinksių nuotykiai“ ir „Rio“ prizus!

Sveiki gyvi, kino salėse sutinkami 15min.lt skaitytojai! Atėjo laikas seną kino konkursą pakeisti nauju – šventiškai dosniu. Šįkart kviečiame jus laimėti kvietimus į tikrai dėmesio vertus filmus „Vaikams viskas gerai“, „Magiški fėjų Vinksių nuotykiai“ ir filmo „Rio“ originalius prizus!
Kadras iš filmo „Vaikams viskas gerai“ (The Kids Are All Right)
Kadras iš filmo „Vaikams viskas gerai“ (The Kids Are All Right) / „Kino pavasario“ archyvo nuotr.

Tačiau prieš paskelbiant naujojo konkurso klausimus, privalome apdovanoti visą būrį praėjusios savaitės nugalėtojų. Komedijos „Jūsų nešvankybe!“ nemokamai keliaus pasižiūrėti Roberta ir Šarūnas, kvietimus į filmą „Kambariokė“ laimėjo Vaidas, Renaldas ir Jonas, o į filmą „Raudonkepuraitė“ kviečiame Simoną, Edgarą ir Stasį. Linkime puikių įspūdžių kine!

Kino teatruose jau pasirodė daugybę apdovanojimų susišlavęs filmas „Vaikams viskas gerai“, šmaikščiai ir melodramiškai pasakojantis netradicinės šeimos istoriją. Norėdami pamatyti šią kino juostą nemokamai – teisingai atsakykite į konkurso klausimą ir galbūt būtent jums pasiseks laimėti šio filmo kvietimus!

Mažuosius žiūrovus turėtų nudžiuginti smagus animacinis filmas „Magiški fėjų Vinksių nuotykiai“. Konkurso laimėtojus apdovanosime ne tik kvietimais į šį filmą, bet ir originaliais filmo lipdukais!

Ir tai dar ne viskas! Tikriausiai tiek vaikai, tiek suaugę, dievinantys animacinius filmus, jau pamatė arba ruošiasi pamatyti nuotaikingą filmą „Rio“. Norėdami, kad ilgai prisimintumėte šį filmą, kviečiame jus dalyvauti mūsų konkurse ir laimėti originalų šio kino filmo piešimo rinkinį, kuriame rasite liniuotę, pieštukų, drožtuką, trintuką ir kitų „Rio“ dovanėlių!

Filmo „Vaikams viskas gerai“ klausimas: Kokios aktorės vaidina abi vaikų mamas?

Filmo „Magiški fėjų Vinksių nuotykiai“ klausimas: Koks svarbus įvykis pakeitė Žiedės gyvenimą?

Filmo „Rio“ klausimas: Iš kur į kur priverstas keliauti Žydrūnas?

Pašto dėžutė laukia jūsų laiškų!

Nepamirškite parašyti savo vardo, miesto, kuriame gyvenate, ir telefono numerio. Laimėtojus informuosime asmeniškai. Sėkmės!

VIDEO: 'The Kids Are All Right' Trailer HD

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius