Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 29

Laimėk kvietimus į net tris filmus! (video)

Sveiki, kino konkursų gerbėjai! Vėl atėjo laikas paskelbti praėjusios savaitės nugalėtojus ir pakviesti aktyviai dalyvauti naujame kino konkurse, kuris vilioja vertingomis dovanomis!
Filmas „Dorianas Grėjus“
Filmas „Dorianas Grėjus“ / Kadras iš filmo

Taigi trigubas praėjusios savaitės konkursas baigėsi. Nemokamai užburiančių vaizdų dokumentinio filmo „Gyvasis vandenynas“ pažiūrėti kviečiame Aleksandrą, Vytautą, Darių ir Marių. Tuo tarpu kvietimus į veiksmo filmą „Žalioji zona“ laimėjo Rita, Henrikas ir Živilė. O originalius filmo „Kaip prisijaukinti slibiną“ telefono laikiklius laimėjo Asta, Karolis ir Rokas. Sveikiname visus laimėtojus!

Nuo šio savaitgalio didžiuosiuose kino teatruose pasirodo elegantiška drama „Dorianas Grėjus“ pagal garsiojo rašytojo Oskaro Wilde'o romaną. 15min.lt savo skaitytojams suteikia išskirtinę galimybę nueiti į šį filmą nemokamai! Tereikia teisingai atsakyti į konkurso klausimą ir tikėtis sėkmės.

Komedijų gerbėjams siūlome laimėti kvietimus į smagų filmą „Naktinis pasimatymas“, kuris parodys kuo gali baigtis nekaltas pokštavimas.

O taip pat nepamiršome ir siaubo filmų fanų – jie gali įvertinti filmą „Bepročiai“, kuriame žmonės tampa zombiais, geriančiais kraują. Kvietimą sau ir draugui galite laimėti vėlgi – už vieną teisingą atsakymą ir Fortūnos atneštą sėkmę burtų traukime. Taigi – dalyvaukite!

Filmo „Dorianas Grėjus“ KLAUSIMAS: Kodėl Dorianas Grėjus yra prakeiktas?

Filmo „Naktinis pasimatymas“ KLAUSIMAS: Kokį nekaltą pokštą iškrečia pagrindiniai herojai?

Filmo „Bepročiai“ KLAUSIMAS: Kodėl miestelio žmonių elgesys pasikeitė?

Pašto dėžutė laukia jūsų laiškų! Nepamirškite parašyti savo vardo, adreso ir telefono numerio. Laiminguosius apie laimėjimą informuosime asmeniškai. Iki!

VIDEO: Date Night - Official Trailer [HD]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius