-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 03 20

Naujas Rugsėjo 11-osios filmas

Studenčių, gyvenusių netoli Pasaulio prekybos centro, filmuota medžiaga – naujausia iš daugelio įvykio vaizdinių įrodymų, tačiau ši atskleidžia Niujorko gyventojų baimę ir reakciją į tai, kas tuo metu vyko, rašo „Sky News“.
Abu pastatai per trumpą laiką sukniubo į žemę.
Abu pastatai per trumpą laiką sukniubo į žemę. / „Scanpix“ nuotr.

Dokumentiniame filme „102 minutės, kurios pakeitė Ameriką“, sudėta daugelis mėgėjiškomis ir profesionaliomis kameromis filmuotų vaizdų. Filmas bus rodomas kanalu „History“ ateinančio pirmadienio vakarą.

Viename iš šių vaizdo įrašų matomas dviejų studenčių, gyvenusių gretimo dangoraižio 32-ame aukšte, reakcijos. Merginos pirmiausia buvo šokiruotos juodų dūmų, sklindančių ir vieno dangoraižio, viena jų apibūdino vaizdą kaip „neįtikėtiną“.

Mergina pasakojo, kad didžiulis į sprogimą panašus garsas jas pažadino ir jos pamatė degantį dangoraižį. Tačiau sutrikimas perauga į paniką ir baimę, kai antras lėktuvas trenkiasi ir jos pamato „objektus“, krintančius pro langus. Tuo metu fone iš televizoriaus girdimas reporterės balsas, pranešantis, kad lėktuvas trenkėsi į dangoraižį.

Merginos, supratusios, kad tai teroristų išpuolis, klykia ir skuba pabėgti iš namo, kad panašus likimas neištiktų ir jų.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius