Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 19

„Reklamos vilkai“ įvertinti „Emmy“ apdovanojimu ketvirtus metus iš eilės, pirmąjį apdovanojimą gavo ir Kate Winslet

Serialai „Reklamos vilkai“ („Mad Men“) ir „Moderni šeima“ („Modern Family“) iškovojo pergales pagrindinėse televizijos apdovanojimų „Emmy“ nominacijose, pranešė „Reuters“. 63-iąjį kartą surengtų prestižinių apdovanojimų iškilminga ceremonija sekmadienio vakarą (Lietuvos laiku naktį iš sekmadienio į pirmadienį) įvyko Los Andžele (JAV).
Pirmąjį „Emmy“ apdovanojimą savo karjeroje atsiima Kate Winslet.
Pirmąjį „Emmy“ apdovanojimą savo karjeroje atsiima Kate Winslet. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Reklamos vilkai“ ketvirtą kartą iš eilės pripažinti geriausiu draminiu serialu, o „Moderni šeima“ antrus metus iš eilės įvertinti kaip geriausias komedijos serialas.

Geriausia aktore dramos seriale tapo Julianna Margulies – serialo „Gera žmona“ („Good Wife“) pagrindinio vaidmens atlikėja. Prizu už geriausią vyro vaidmenį dramos seriale „Penktadienio vakaro žiburiai“ („Friday Night Lights“) įvertinta Kyle'o Chandlerio vaidyba. „Emmy“ apdovanojimu taip pat įvertinti „Penktadienio vakaro žiburių“ scenaristai. Apdovanojimas už geriausią dramos žanro serialo režisūrą atiteko Martinui Scorsese, sukūrusiam „Pogrindžio imperiją“ („Broadwalk Empire“).

„Moderni šeima“ iš viso iškovojo penkis „Emmy“ apdovanojimus. Julie Bowen ir Ty Burrellas įvertinti už antrojo plano moters ir vyro vaidmenis šiame seriale. Prestižinių apdovanojimų serialas taip pat sulaukė už režisūrą ir scenarijų.

Geriausia komedijos žanro serialo aktore pripažinta Melissa McCarthy už vaidybą seriale „Maikas ir Moli“ („Mike & Molly“), o geriausiu aktoriumi – Jimas Parsonsas, suvaidinęs seriale „Didžiojo sprogimo teorija“ („The Big Bang Theory“).

Miniserialų ir televizijos filmų kategorijoje pirmąjį „Emmy“ savo karjeroje gavo aktorė Kate Winslet, įvertinta už geriausią pagrindinį moters vaidmenį filme „Mildred Pirs“ („Mildred Pierce“). K.Winslet partneris šiame filme Guy Pearce'as apdovanotas „Emmy“ už geriausią vyro vaidmenį televizijos filme. Du apdovanojimus šioje kategorijoje, tarp jų ir pagrindinį, iškovojo Didžiosios Britanijos miniserialas „Dauntono abatija“ („Downton Abbey“).

Visų „Emmy“ apdovanojimų nominantų ir laureatų sąrašą galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius