-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 11 30

Po pertraukos į kino ekranus sugrįžta atsigavusi aktorė Keira Knightley (video)

Britų pasididžiavimas 25-erių aktorė Keira Knightley viso pasaulio kino ekranus, o kartu ir gerbėjų širdis užkariavo dar šio dešimtmečio pradžioje, 2002-aisiais, spardydama kamuolį nuotykių komedijoje „Smūgiuok kaip Beckhamas“ (angl. „Bend It Like Beckham“).
Filmas „Paskutinė naktis“
Filmas „Paskutinė naktis“ / Kadras iš filmo

Aktorė neliko nepastebėta ir buvo pakviesta tapti pagrindine žvaigžde dramose „Puikybė ir prietarai“ (angl. „Pride and Prejudice“; 2005 m.), „Atpirkimas“ (angl. „Atonement“; 2007 m.) bei nuotykių dramos „Karibų piratai“ (angl. „Pirates of the Caribbean“) frančizėje su Johnny Deppu ir Orlandu Bloomu.

Darbo stygiumi nesiskundusi aktorė būtent po kostiuminės dramos „Hercogienė“ (angl. „The Duchess“; 2008 m.) nusprendė daryti pertrauką.  Tai leido, anot pačios Keiros, subręsti ir patobulėti tiek kaip asmenybei, tiek kaip aktorei.

„Man mirtinai reikėjo pertraukos, kad galėčiau įsikrauti ir vėl kibti į darbus. Geresniu aktoriumi tampama tik tuomet, kai leidi sau gyventi, o ne tik egzistuoti. Man tai buvo labai svarbu. Per ateinančius metus pasirodysiu tokiais amplua, kurie nustebins ne tik gerbėjus, bet ir visko mačiusius kino kritikus“, – žurnalui „Total Film“ pasakojo Keira Knightley.

Po dvejų metųpertraukos į Lietuvos kino teatrus K.Knightley grįžta romantinėje dramoje „Paskutinė naktis“ (angl. „Last night“). Su aktore šiame filme vaidina ir „Įsikūnijimo“ pagrindinis aktorius Samas Worthingtonas bei seksualioji Eva Mendes.

Pagunda, aistra ar ištikimybė ir išblėsęs vedybinis gyvenimas – akistata, kurioje atsiduria vyras (akt. S.Worthingtonas) ir žmona (akt. K.Knightley). Jų abiejų horizontuose pasipainioja pagunda priešingos lyties pavidalu. Kas stipriau: aistra, kurios abu jau seniai vienas kitam nejaučia, ar patogi santuoka? Romantinė drama „Paskutinė naktis“ subtiliai pasakoja apie sudėtingus porų santykius, kuriuose regimybė dažnai būna apgaulinga, o neištikimybės šešėlis nuolat seka įkandin.

Filmas „Paskutinė naktis“ kinuose nuo gruodžio 10 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius