Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 14

„Ponas ir ponia Gangsteriai“ viršijo laiko ir biudžeto limitus (video)

Anot Ashtono Kutcherio, komedija „Ponas ir ponia Gangsteriai“ ne tik neįsiteko į 70–ies milijonų JAV dolerių biudžetą, bet ir buvo pabaigta gerokai vėliau nei planuota.
Kadras iš filmo „Ponas ir ponia Gangsteriai“
Kadras iš filmo „Ponas ir ponia Gangsteriai“ / „AcmeFilm“ nuotr.

32–ejų aktorius bei prodiuseris Ashtonas Kutcheris prisipažino, jog buvo sunku laikytis turimo biudžeto ribose, nes daug kur atsirado neplanuotų išlaidų, kurios ir išaugino filmo gamybos kaštus.

„Mes pagaminome filmą, kuriam vietoj 70 milijonų JAV dolerių buvo išleista 100 milijonų. Filmo kūrimas griežtai laikantis nustatytų biudžeto išlaidų – labai sudėtingas procesas. Visuomet atsiranda trukdžiai, kurių pasekoje reikia papildomų dienų filmavimams arba nenumatytų atvejų, kuriems atsarginiai planai nebūna paruošti“, – patirtimi dalijosi aktorius.

„Filmuojant Nicoje (Prancūzija) turėjo būti saulėtas ir gražus oras, o buvo vėjuota bei lietinga. Jachtą, kurioje mes tuo metu buvome įsikūrę, siūbavo į visas keturias puses, todėl šioje vietoje užtrukome dar keletą papildomų dienų. Filmavimo darbams persikėlus į Atlantą, vidury nakties žaibas trenkė tiesiai į generatorių ir visus mus paliko be elektros“, – keletą iš priežasčių, kodėl filmo biudžetas buvo viršytas, įvardijo A.Kutcheris.

„Tačiau į viską atsižvelgiant, mano nuomone, mes dar gana neblogai išsisukome ir darbus pabaigėme nedaug atsilikdami nuo laiko grafiko bei, palyginus su kitais filmais, ne tiek jau ir daug viršydami nustatytą biudžetą“, – pasakojo optimizmo nestokojantis aktorius.

Komedijoje „Ponas ir ponia Gangsteriai“ kartu su Katherine Heigl vaidinantis aktorius teigia, jog ši veiksmo komedija yra puikus penktadienio vakaro filmas.

„Man šis filmas labiau primena, kai penktadienio vakarą po darbų nori tiesiog pasivažinėti automobiliu po miestą, atsipalaiduoti ir pasilinksminti. Būtent tokias emocijas turėtų sukelti „Ponas ir ponia Gangsteriai“, – savo įspūdžiais apie filmą pasidalino A.Kutcheris.

Video iš filmo pristatymo vakarėlio bei pirmos 13 filmo minučių:

VIDEO: Killers LIVE Red Carpet Premiere and 13 mins of the film!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius