-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 20

„Pradžia“ – DiCaprio karjeroje pelningiausias filmas

Naujausias Christopherio Nolano filmas „Pradžia“ („Inception“), susilaukęs neįtikėtinos komercinės sėkmės JAV ir Kanadoje, tapo pelningiausiu aktoriaus ir filmų prodiuserio, „Auksinio gaublio“, „Sidabrinio lokio“ ir dviejų „MTV“ filmų apdovanojimų savininko Leonardo DiCaprio filmu per visą jo karjerą kine.
Filmas „Pradžia“
Filmas „Pradžia“ / Kadras iš filmo

Puikiai startavusi JAV ir Kanadoje, juosta netrukus bus rodoma visuose pasaulio kino teatruose.

JAV kino teatruose „Pradžia“ jau surinko daugiau kaip 60,4 mln. JAV dolerių, skaičiai ir toliau auga. Aštuoniose tarptautinėse šalyse, tarp kurių Anglija bei Azija, juosta jau surinko 15,6 mln. dolerių.

Juostoje L.DiCaprio filme ‚Pradžia“ vaidina talentingą vagį Domą Cobbą. Jis val­do kon­to­rą, ku­rios dar­buo­to­jai su­ge­ba pa­si­ner­ti į žmo­nių sap­nus bei im­plan­tuo­ti nau­ją in­for­ma­ci­ją ar pa­nai­kin­ti se­ną. Nau­jas už­sa­ky­mas – už vi­lio­jan­tį at­ly­gi­ni­mą rei­kia įsi­skverb­ti į sėk­min­go ver­sli­nin­ko sme­ge­nis bei įra­šy­ti in­for­ma­ci­ją, ku­ri leis­tų jo kon­ku­ren­tams pa­ko­re­guo­ti ver­sli­nin­ko mąs­ty­se­ną.

D.Cob­bas - ge­riau­sias sa­vo sri­ties spe­cia­lis­tas. Tai jį pa­da­rė gei­džia­miau­siu žai­dė­ju šni­pi­nė­ji­mo pa­sau­ly­je. Ta­čiau taip pat pa­ver­tė ir tarp­tau­ti­niu bėg­liu bei at­ėmė vis­ką, ką jis ka­da nors my­lė­jo. Pas­ku­ti­nis dar­bas ga­li D.Cob­bui su­grą­žin­ti bu­vu­sį gy­ve­ni­mą. Bet tik tuo at­ve­ju, jei­gu jam pa­vyks at­lik­ti ne­įma­no­ma.

Filmas „Pradžia“ JAV per savaitės rodymo laikotarpį pateko į metų geriausių filmų dešimtukus. Jis jau dabar vadinamas metų filmu. Didžiuosiuose ekranuose filmas buvo pradėtas rodyti liepos 16 d. ir iškart tapo absoliučiu JAV kino teatrų lyderiu, per pirmąjį savaitgalį uždirbęs rekordinę sumą ir tapęs pačiu pelningiausiu L.DiCaprio filmu.

Filmas „Pradžia“ pagal debiutinio savaitgalio pajamas sumušė rekordus ir surinko daugiau pajamų, negu 2005-iais per premjerinę savaitę buvo surinkęs kitas Christopherio Nolano filmas „Betmenas: Pradžia“ („Batman: Begins“).

„Pradžia“ yra šios vasaros didžiausias debiutas, laukiamiausias filmas, stebinantis nepaprasta idėja.

Tai stipri, įspūdinga, originali, provokuojanti, skatinanti mąstyti, spėlioti ir nagrinėti teorijas kino juosta.

Lietuvos kino teatruose „Pradžia“ – nuo liepos 23d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius