-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 06

„Šalutinio efekto“ žvaigždė Bradley Cooperis – prarastas perspektyvus krepšininkas?

Vaikystėje jis svajojo tapti aktoriumi arba virėju. Tačiau paauglystėje Holivudo aktorius Bradley Cooperis, kaip ir daugelis Amerikos vaikinų, rimtai galvojo apie krepšininko karjerą.
Aktorius Bradley Cooperis filme „Šalutinis efektas“
Aktorius Bradley Cooperis. / GPĮ nuotr.

„Maniau, kad užaugsiu daugiau nei dviejų metrų ūgio. Mano tikslas buvo įdėti į krepšį“, – prisipažino šiuo metu karščiausia žvaigždė Holivude Bradley Cooperis. Tačiau, pasiekęs 185 cm ribą, aktorius liovėsi augti. Todėl svajonę tapti krepšininku Bradley Cooperiui teko pamiršti.

Tačiau Bradley Cooperis išliko karštu krepšinio gerbėju ir turėdamas nors vieną laisvą minutę stveria krepšinio kamuolį į rankas.

Tarp aktoriaus draugų yra ir krepšininkų. Neseniai jis pramogavo su Prancūzijos rinktinės ir San Antonijaus „Spurs“ žvaigžde, buvusiu Holivudo aktorės Evos Longorios vyru Tony Parkeriu. Gali būti, kad vyrai kalbėjosi ir apie prancūzų pasiruošimą Europos krepšinio čempionatui Lietuvoje. Kaip žinoma, Tony Parkeris šį rudenį atvyks į Lietuvą.

Na, o krepšinio šalies gyventojai gali pasidžiaugti jei ne Bradley Cooperio dėjimais, tai bent jau jo vaidyba – jau šį savaitgalį Lietuvos kino teatruose pradedamas rodyti stilingas ir intriguojantis trileris „Šalutinis efektas“. Šiame filme Bradley Cooperis atliko kol kas geriausią vaidmenį savo kino karjeroje.

O žemiau esančiame „Details“ fotosesijos vaizdo įraše galime pasižiūrėti į žaidžiantį krepšinį Bradley Cooperį. Ar prarado krepšinio pasaulis dar vieną žvaigždę?

VIDEO: Ballin with Bradley Cooper

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius