-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 02

Sarah Jessica Parker naujoje komedijoje vaidins supermoterį

Rugsėjo mėnesį į kino teatrus atkeliausiančioje komedijoje „Ir kaip ji viską suspėja?“ (angl. „I Don‘t Know How She Does It?“) Holivudo žvaigždė Sarah Jessica Parker sukūrė stilingai atrodančios, rūpestingos, darbščios, protingos žmonos–mamos–darbuotojos vaidmenį. Pagal to paties pavadinimo rašytojos Allison Pearson bestselerį sukurtas filmas narplioja vieną aktualiausių nūdienos problemų – kaip moterims suderinti šeimyninį ir profesinį gyvenimą bei rasti laiko sau.
Filmas „Ir kaip ji viską suspėja?“
Filmas „Ir kaip ji viską suspėja?“ / Filmo plakatas

Sarah Jessica Parker sukurtas Keitės Redi personažas – šių laikų moters idealas. Ji spėja visur. Du vaikai, atsakingas darbas, vyras, draugės, „shoppingas“, turiningas laisvalaikis. Bet... Visi turi savo ribas. Ir Keitė ne išimtis. Gyvenimas komplikuojasi, kai vyras Ričardas netenka darbo ir Keitė tampa vienintele šeimos maitintoja, Keitės bendradarbė Momo, chroniškai nekenčianti vaikų, ima rodyti savo kaprizus, o nauja darbo užduotis suveda Keitę su Džeku Abelhameriu – vyru, kuriam neatsispirtų nė viena moteris. Keitei iškyla rimtų problemų. O svarbiausia – visame tame sąmyšyje lyg ir užmirštamas pagrindinis žmogus – ji pati. Kaip atstatyti vidinį ir išorinį balansą ir išsaugoti brangiausias vertybes? Užduotis ne iš lengvųjų... Vyrams ji tikriausiai būtų neįkandama.

S.J.Parker partneriais filme tapo ne mažiau garsūs vyrai – legendinį agentą Džeimsą Bondą vaidinęs žavusis Pierce'as Brosnanas („Auksinė akis“, „Rytojus niekada nemiršta“, „Ir viso pasaulio negana“, „Pasveikink mirtį kitą dieną“), kuris taip pat sukūrė vieną iš pagrindinių vaidmenų garsiajame miuzikle „Mamma Mia!“, bei „Oskaro“ nominantas Gregas Kinnearas („Kaip bus, taip gerai“, „Jums žinutė“, „Mažoji mis“, „Žalioji zona“). Filme taip vaidina kultiniame seriale apie reklamos agentūras „Mad Men. Reklamos vilkai“ sužibėjusi aktorė Christina Hendricks.

Lietuvos kino teatruose šiuolaikinė komedija „Ir kaip ji viską suspėja?“ startuos rugsėjo 23 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius