Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 19

Šiaurės šalių kino klube – švedų drama „Vienos meilės istorija“ (video)

Šiaurės šalių kino klubas primena, kad šį trečiadienį, spalio 20 d., 17.30 val. bus rodomas švedų filmas „Vienos meilės istorija“ („En kärlekshistoria“), teigiama išplatintame pranešime spaudai.
Kino teatras „Pasaka“
Kino teatras „Pasaka“ / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Tai debiutinis žymaus švedų režisieriaus Rojaus Andersono filmas, už kurį jis Berlyno tarptautiniame kino festivalyje susižėrė net keturis apdovanojimus, o gimtojoje Švedijoje gavo geriausio metų filmo titulą.

Filmas pasakoja dviejų jaunuolių meilės istoriją. Mes matome, kaip Anika ir Peras susipažįsta, mums pristatoma jų aplinka ir namai. Tai mopedus vairuojančios kompanijos kietumas ir moteriškas Anikos pasaulis. Filmas atskleidžia jaunuolių kartu patiriamus jausmus: netikrumą, baimę, švelnumą ir džiaugsmą.

Iš filmo fono niekada nedingsta tėvų realybė, prarastoji turtingosios Švedijos karta. Jie pikti ir užsisklendę. Jų svajones apie ateitį pradangino kasdienybės rutina su mašinų taisymo dirbtuvėmis ir šaldytuvų pardavimo agentūra.

Vaidina: Ann Sofie Kylin, Rolfas Sohlmanas, Anita Lindblom, Bertil Norström, Margreth Weivers ir kiti.

Filmas bus rodomas originalo kalba su titrais anglų kalba kino teatre „Pasaka“ (Šv.Ignoto g. 4/3, Vilnius). Įėjimas nemokamas, vietos nerezervuojamos. Šiaurės šalių kino klubo žiūrovai kino teatro „Pasaka“ kasoje privalo paimti nemokamus bilietus, be jų žiūrovai į salę neįleidžiami. Vienas žmogus gali paimti ne daugiau kaip 2 bilietus, bilietai pradedami dalyti likus 1 val. iki pirmo kino seanso. Bilietų skaičius ribotas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius