Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 23

Vienuolės vaidmuo pataisė Streep santykius su vyru

Aktorei Meryl Streep sutikus vaidinti dramoje „Abejonė“, apsidžiaugė ne tik milijonai jos gerbėjų, bet ir pačios aktorės šeima. Nors paprastai emociškai sudėtingi vaidmenys, neretai kituose žemynuose esančios filmavimo aikštelės išskiria ne vieną kino garsenybių porą, M. Streep atveju nutiko priešingai.
Kadras iš filmo
Kadras iš filmo / „Scanpix“ nuotr.

Aktorė prisipažino, jog ne itin malonus vienuolės, įtariančios kunigą išnaudojant vaikinus, vaidmuo už filmavimo aikštelės ribų ją pavertė itin malonia asmenybe.

„Panašai jaučiausi filme „Ir velnias dėvi „Prada“, vaidindama griežtąją redaktorę. Didžioji kūrybinės grupės dalis pertraukų metu juokaudavo, o aš slėpdavausi nuošalyje, laukdama kitos scenos, kur vėl ką nors priversiu jaustis siaubingai, filmavimo. Tačiau už viską atsilygindavau pasibaigus darbui, – šypsodamasi pasakojo Meryl Streep. – Namuose savo vyrui būdavau itin meili. Darbe išsiliedavau demonstruodama savo blogąsias charakterio puses, o namuose nuolatos klausinėdavau „Brangusis, ar galiu tau kuo nors padėti?“. Buvau švelnesnė už ištirpusį sviestą.“

Susitepęs kunigas: žiauri tiesa ar tik vienuolės vaizduotės kliedesys? Dramos „Abejonė“ premjera Lietuvoje – sausio 30 dieną!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius