Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 20

Žiūrovų smalsumui pristatytas naujas trilerio „Klyksmas 4“ anonsas (video)

Iki ketvirtos kultinio trilerio „Klyksmas“ dalies žiūrovams liko laukti jau ne tiek ir daug – pasaulinė trilerio premjera vyks balandžio 15 d. Siekiant sužadinti gerbėjų smalsumą šią savaitę buvo pristatytas naujas filmo anonsas.
Filmas „Klyksmas 4“
Filmas „Klyksmas 4“ / Kadras iš filmo
Temos: 1 „Klyksmas“

Koks mėgstamiausias tavo siaubo filmas?“ – anonse klausia „Klyksmo 4“ kūrėjai. Vaizdo klipas išduoda – filme, kaip ir visuomet, gausu kino garsenybių bei žmogžudysčių.

Iš pirmųjų trijų dalių daugiau nei pusę milijardo dolerių susišlavęs trileris „Klyksmas“ neabejotinai tapo naujos siaubo filmų srovės pradininku. Autoironiškas filmas, kuriame jau per pirmas minutes gali būti nužudytas pagrindinis herojus, negailestingai laužo visas klasikines siaubo filmų žanro taisykles ir atvirai šaiposi iš jų klišių.

Juosta ir pati ne kartą tapo parodijų taikiniu, įsimintiniausios filmo scenos lengvai atpažįstamos daugelyje komedijos „Pats baisiausias filmas“ dalių.

Klyksmo“ kūrėjai žada, kad žiūrovų ir šįkart laukia daug staigmenų.

Manau, kad žiūrovai bus sužavėti. Aš, jau žinodamas, kas bus pradžioje, pabaigoje ir per filmo vidurį, galiu pasakyti, kad tai bus geriausia „Klyksmo“ dalis. Joje paaiškės daug dalykų, kurie liko nutylėti anksčiau“, – teigia nuo pirmos dalies filme vaidinantis aktorius Davidas Arquette‘as

Kas šįkart mirs pirmasis? Ar pagaliau pavyks kaukėtam žudikui pašalinti vienintelę gyvą liudininkę Sydney Prescott? Atsakymai kine paaiškės netrukus, o naujajame anonse jau galima pasigrožėti nauja „Klyksmo“ komandos nare Hayden Panettiere, lietuviams pažįstama iš serialo „Herojai“, bei Julios Roberts dukterėčia, taip pat aktore Emma Roberts.

Ketvirtoje filmo dalyje taip pat vaidina Courteney Cox, Neve Campbell, Kristen Bell, Anna Paquin ir daugelis kitų žinomų Holivudo aktorių.

Pasaulinė filmo premjera ir Lietuvos kino teatruose – jau balandžio 15-ąją.


Scream 4 - International Trailer #1 [VO|HD]
Uploaded by cinemakervideo. - Classic TV and last night's shows, online.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius