Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Biografinę knygą išleidusi Arina pasiliko paslapčių

Biografijų bumui Lietuvoje įsibėgėjus, „Vilniaus knygų mugėje“ šeštadienį buvo pristatyta knyga „Su meile, Arina“, pasakojanti apie Lietuvos bliuzo karalienės Arinos Borunovos gyvenimą.
Atlikėja Arina pristatė biografinę knyga „Su meile Arina“
Dainininkė Arina / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pernai Rock Lady vadinama moteris atšventė keturiasdešimtmetį ir debiuto didžiojoje scenoje dvidešimtmetį, o šiemet, per dainininkės gimtadienį pasirodė jos biografija. Kodėl Arina nusprendė išleisti savo biografiją?

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Atlikėja Arina pristatė biografinę knyga „Su meile Arina“
Atlikėja Arina pristatė biografinę knyga „Su meile Arina“

„Už mane nusprendė, aš čia niekuo dėta“, – juokėsi Arina, visą „kaltę“ suversdama knygos autorei Kristinai Gudonytei, kuri sugalvojo ir biografijos pavadinimą.

Tuo tarpu K.Gudonytė prisipažino, kad tikras galvos skausmas buvo paversti šį kūrinį muzikalia knyga – buvo kilusios mintys tekstą pateikti net eiliuotai.

„Ji atsiskleidžia ne viešame gyvenime – ji yra laisva virtuvėje prie greitpuodžio, būdama su savo sūnumi“, – apie Ariną atsiliepė Kristina.

Moterys pripažino knygos rašymo metu labai susibičiuliavusios.

„Reiškiu užuojautą, kad Kristina kiekvieną dieną keliasi ir gulasi su manimi. Labai džiaugiuosi pažintimi su Kristina, linkiu kiekvienam žmogui savo kelyje sutikti tokių žmonių“, – šiltai apie knygos autorę atsiliepė Arina.

Ji atsiskleidžia ne viešame gyvenime – ji yra laisva virtuvėje prie greitpuodžio, būdama su savo sūnumi.

Bliuzo dainininkė teigia, kad šiuo metu daugiausiai jos paslapčių žino Kristina ir, žinoma, ji pati.

„Mėgstu filmus ir spektaklius, kuriuose pasakoma ne viskas iki galo“, – kalbėjo Arina, nepanorusi, kad visos jos paslaptys iškeliautų į knygos puslapius. Moteris patikino, kad knygoje buvo tiek atvira, kiek galėjo ir tikrai nieko nesumelavo. Biografijoje Arina pasakojo ir apie savo pirmąsias meiles, po gastroles užsienyje, konkursus, laimėjimus ir dar daug kitokių dalykų.

„Kartais pagalvoju – o gal aš neverta laimės? Ar galėčiau surišti savo gyvenimą su kokiu nors vyru? Kaip atskirčiau, kad tai tas, tikrasis? Klausimėlis ne iš lengvųjų... Nežinau... Žinau, kas man tikrai nepatinka. Man labai nepatinka verkiantys vyrai, tiksliau, nuolat verkšlenantys, viskuo besiskundžiantys, viskuo nepatenkinti, silpni vyrai. O dabar tokių labai daug ir toks įspūdis, kad jų nuolat daugėja. Nepernešu, šakės! Kodėl šalia tokių vyrų nuolat turiu jaustis vyriškesnė už juos, stipresnė, savarankiškesnė?“, – knygoje kalba Arina.

„Apie Ariną galima išgirsti labai įvairių, labai prieštaringų nuomonių – nuo „Per daug pasikėlusi, arogantiška, sužvaigždėjusi...“ iki „Per daug geraširdiška ir jautri...“ Manau, kad ir vieni, ir kiti vertintojai savotiškai teisūs. Visuomeniniame gyvenime Arina stengiasi apsisaugoti nuo tokių žmonių, kurie nuolat ieško patogių pažinčių, naudingų draugysčių, siekia realizuoti save pasinaudoję kitų populiarumu. Tokiems Arina išties gali pasirodyti šalta, grubi, neprieinama, nepasiekiama. Ji ne kartą yra nusivylusi tokiu bendravimu ir jo vengia, ji ne visada sugeba būti diplomatiška, todėl ginasi kaip išmanydama“, – apie bliuzo dainininkę biografinėje knygoje atsiliepė K.Gudonytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius