Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min.lt konkursas: laimėkite knygą „10 žingsnių įveikti stresą“

15min.lt ir leidykla „Tyto alba“ siūlo laimėti psichologinių patarimų knygą – Neilo Shaho kūrinį „10 žingsnių įveikti stresą“.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos „Tyto alba“ nuotr.
Temos: 2 Literatūra Knygos

Neilas Shahas – vienas didžiausių streso valdymo ir geros savijautos autoritetų Jungtinėje Karalystėje, Streso valdymo draugijos įkūrėjas ir vadovas. Jis konsultuoja ir skaito paskaitas streso valdymo klausimais, keliauja po pasaulį, mokydamas streso valdymo technikų. Tūkstančiams žmonių N.Shahas padėjo įveikti stresą juos individualiai konsultuodamas ir rengdamas specialius seminarus.

Ši knyga padės išmokti to, ko turėjome išmokti dar vaikystėje, – valdyti stresą ir užtikrinti, kad susidūrę su juo galėtume atpažinti ir imtis priemonių, kurios padėtų pakeisti mūsų elgseną. Ji atsakys į kai kuriuos klausimus, suteiks stiprybės ir žinių, kurios padės padėtį pakeisti. Pristatoma dešimties žingsnių programa surašyta nesudėtinga kalba, be jokio profesinio žargono ar terminologijos. Knygoje, be pagrindinės informacijos apie stresą, yra praktinių patarimų, kaip keisti mitybą, poilsį, gyvenimo būdą, taip pat įvairių metodų, kuriuos įvaldę vėl galėsite kontroliuoti savo gyvenimą, užuot leidę tai daryti stresui.

Jūs galite laimėti šią knygą. Tam jums reikia atsakyti į klausimą: kaip jūs dažniausiai kovojate su stresu?

Atsakymus rašykite „15min knygų lentynos“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“. 

Konkursas baigėsi, knyga atitenka Laurai Barkauskaitei. Susisiekite su mumis adresu knygos@15min.lt dėl knygos atsiėmimo. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius