Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min.lt konkursas: laimėkite N.Narmontaitės knygą apie aktorius ir režisierius

15min.lt ir leidykla „Alma littera“ skelbia konkursą - laimėkite Nijolės Narmontaitės knygą „Aktoriai, režisieriai ir kasininkės. Ko nematė žiūrovai“.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos „Alma littera“ nuotr.

Čia sudėtos smagios, keistos, kartais mistiškos istorijos, kurios nutiko aktoriams, režisieriams ir kasininkėms. Užrašytos ir teatrinės legendos, keliaujančios iš lūpų į lūpas. Aktorės Nijolės Narmontaitės kalbinti kolegos papasakojo savo nuotykius scenoje, filmavimo aikštelėse, gastrolėse. „Klausydamasi tų istorijų tiek juokiausi... Kaip niekada gyvenime“, – sako knygos autorė.

Nutikimus iš savo gyvenimo pasakoja Vytautas Anužis, Gražina Balandytė, Andrius Bialobžeskis, Juozas Budraitis, Olita Dautartaitė, Eglė Gabrėnaitė, Sergejus Gamovas, Vytautas Juozapaitis, Jurgita Jurkutė, Rimgaudas Antanas Karvelis, Dainius Kazlauskas, Albinas Keleris, Virginija Kochanskytė, Oskaras Koršunovas, „Liūdni slibinai“, Nijolė Narmontaitė, Jūratė Onaitytė, Gytis Padegimas, Algirdas Paulavičius, Algimantas Puipa, Nelė Savičenko, Vytautas Tomkus, Rimas Tuminas, Viktoras Valašinas. Nuo jų neatsilieka ir kasininkės.

Jūs galite laimėti šią knygą, tam reikia atsakyti į klausimą: kurio režisieriaus knygoje paminėta citata čia yra: „Kinas apgaulingas – jis įtaigus, ir dėl to kartais per daug žiaurus“. 

Atsakymus rašykite „15min knygų lentynos“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“. 

Teisingas atsakymas - Algimantas Puipa. O knyga atitenka Reginai Deveikei. Susisiekite su mumis adresu knygos@15min.lt dėl prizo atsiėmimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius