-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Buvusi Steve'o Jobso mergina išleis apie jį knygą, kurioje „Apple“ įkūrėją vadina demonu

„Apple“ įkūrėjas galvojo, kad jis yra Antrojo pasaulinio karo metu kovojusio lakūno persikūnijimas, o greita šlovė pavertė jį „demonu“ – apie tai rašoma buvusios jo draugės ir jo vaiko motinos Chrisann Brennan knygoje „The Bite in the Apple: A Memoir of My Life With Steve Jobs“, skelbia guardian.co.uk.
Steve'as Jobsas
Steve'as Jobsas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Literatūros naujienas, recenzijas, knygų konkursus rasite „15min knygų lentynos“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“. Prisijunkite ir jūs! 

Ch.Brennan su S.Jobsu susitiko 1972 metais studijų metu. Jie susitikinėjo penkerius metus, o santykiai nutrūko 1977 metais, kuomet moteris pastojo. S.Jobsas atsisakė pripažinti tėvystę, sakydamas, kad jis yra nevaisingas. Tačiau vėliau atlikti tyrimai parodė, kad būtent jis yra vaiko tėvas. 1983 metais „Time“ žurnalui S.Jobsas pareiškė, kad „28 proc. JAV vyrų galėtų būti vaiko tėvu“.

Ch.Brennan tapomas S.Jobso portretas – prieštaringas. „Apple“ įkūrėjas labai domėjosi dvasingumu, tačiau tuo pačiu metu nesiskaitė su žmonėmis. 

Anot moters, S.Jobso charakterį į blogąją pusę pakeitė „Apple“ sėkmė: „Jo charakteris pasikeitė nuo paaugliško iki pagiežingo.“

Anot moters, jis bjauriai elgėsi ne tik su pavaldiniais, bet ir restoranuose. Čia jis būdavo „nekontroliuojamai kritiškas“, dažnai pašiepdavo aptarnaujantį personalą ir elgdavosi kaip tikras demonas. 

S.Jobsas daug dėmesio skyrė savo dvasiniam tobulėjimui, nemažai laiko praleisdamas su dzen mokytoju Kobunu Chino Otogawa. Savęs paieškose S.Jobsas išbandė ir narkotikus – anot jo draugės, jie kartu bandė LSD. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius