Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išleista knyga apie mados pasaulio legendą Gianni Versace

Versace legenda / Minnie Gastel ; iš anglų kalbos vertė Vida Bėkštienė. – Vilnius : Sofoklis, 2014. – 252 p.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos „Sofoklis“ nuotr.
Temos: 2 Literatūra Knygos

Gianni Versace buvo ypatinga asmenybė. Iš Kalabrijos Redžo kilęs ambicingas jaunuolis, kupinas ryžto ir nepaprasto talento, sukūrė milijoninę mados imperiją. 

Neblėstančia žvaigžde tapęs Gianni Versace domėjosi istorija, kultūra ir antika. Pomėgių mozaiką jis perteikė savo kurtais apdarais, kuriuos išdidžiai dėvėjo tokios garsenybės kaip Eltonas Johnas, princesė Diana, Elizabeth Hurley ir daugybė kitų. Versace vardas visada siejamas su gražiomis moterimis ir prabangiu gyvenimo būdu.

Knygoje išsamiai aprašomas mados guru asmeninis gyvenimas, būdo bruožai ir savybės, padėjusios pasiekti pasaulinę šlovę, bei tragiškos mirties aplinkybės. Detaliai atskleidžiami jo santykiai su mylimuoju, broliu ir seserimi, kurie vis dar puoselėja „Versace“ legendą.

Aš esu siuvėjas, moteriškų drabužių siuvėjas. Kai pirmą kartą iš Kalabrijos Redžo atvykau į Milaną, turėjau pamiršti viską, ko išmokau iš mamos, nes čia radau kitą stilių, kitas technikas. Bet vėliau palengva suvokiau, kad tai, ko ji mane išmokė, yra gerai. Supratau, jog tikras meistras yra amatininkas. Mane ima juokas, kai dizaineriai sako, kad jie nėra moteriškų drabužių siuvėjai, apskritai nėra siuvėjai. Žinoma, žvilgtelėjus į jų aprangą tai akivaizdu. Mano galva, tikras meistras yra tas, kuris viską kuria savo rankomis. Todėl dizaineris privalo būti siuvėjas.

Gianni Versace

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius