-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje organizuojama pirmoji knygų mugė

Rugsėjo 26-27 dienomis Klaipėdos apskrities viešoji I. Simonaitytės biblioteka ir Lietuvos mažų ir vidutinių leidėjų asociacija „LiMViLA“ kviečia į pirmą kartą organizuojamą Klaipėdos knygų mugę.
Knygos.
Knygos. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Klaipėdos apskrities viešojoje I. Simonaitytės bibliotekoje vyksiančioje Knygų mugėje dalyvaus leidyklos: „Algimantas“, „Andrena“, „Algarvė“, „Asveja“, „Charibdė“, „Eglė“, „Homo Liber“, „Raidynėlis“, „Žara“, Lietuvos rašytojų sąjungos leidykla.

Klaipėdos knygų mugė žada skaitytojus nudžiuginti renginių įvairove. Skaitytojų lauks leidyklų naujausių knygų pristatymai, susitikimai su rašytojais: Ramute Skučaite, Eugenijumi Skerstonu, Juliumi Keleru; poetėmis: Nijolė Kepeniene, Daiva Molyte – Lukauskiene, Elena Karnauskaite; dailininku Mindaugu Petruliu ir kt. Laukia netikėtos ir įdomios diskusijos su leidyklų atstovais bei rašytoju Arvydu Juozaičiu, kūrybinės dirbtuvės, kviesiančios piešti ar pasigaminti savo knygos skirtuką. Programą papuoš šokių pamoka su šokių ir laisvalaikio centru „Rueda“ bei bardo Jono Baltoko kūrybos vakaras „Rudeninė archeologija“.

Laukia ir spalvinga, interaktyvi vaikų renginių programa, žaismingai įtraukianti mažuosius skaitytojus į viliojantį knygos pasaulį. Bibliotekoje įsikūrusioje Vaikų erdvėje veiks kūrybinės dirbtuvėlės, vaikai kviečiami kurti pasakas, žaisti, piešti, dalyvauti konkursuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius