Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neringa Obolevičiūtė grįžo į Lietuvą, kad parvežtų knygą

Šią savaitę Lietuvos knygynus pasieks tarptautinis Bob Burg ir John David Mann bestseleris „Misija: Kitoks karjeristas. Įkvepianti istorija kiekvienam“. Istorija apie ambicingą vaikiną, karštligiškai siekiantį susigrąžinti prarastą stambų klientą, moko siekti tikslų, duodant, padedant kitiems.
Misija „Kitoks karjeristas“
Misija „Kitoks karjeristas“ / „Kitas gestas LT“ nuotr.

„Knyga man taip patiko, kad pirkau ją ir dalinau. Ir draugams, ir bendradarbiams, ir viršininkams, net nepažįstamiems. Tačiau panorus ja pasidalinti su artimaisiais, neradau lietuviško vertimo. Taip kilo mintis knygą išleisti Lietuvoje”, – prisimena Neringa Obolevičiūtė, UAB „Kitas gestas LT” savininkė.

„Tuo metu gyvenau Londone ir teko rinktis tarp ekonomistės karjeros šiame mieste ir knygos Lietuvoje bei finansinės nežinomybės. Įkvėpta Alano Wattso video „Jei pinigai nerūpėtų” („What if money did not matter“) su jaunatvišku užsidegimu leidausi į šią avantiūrą”, – pasakoja vertimo autorė.

Ji tiesiog įkūrė savo leidybos įmonę ir pasirašė sutartį su knygų platintoju Lietuvoje.

Deja, į „The Wall Street Journal” ir „Businessweek” pripažintą knygą Lietuvos leidėjai reagavo atsargiai. „Tada Neringa žengė tokį žingsnį, kuris iki šiol mane verčia šypsotis”, – teigia knygos autorius John David Mann. „Ji tiesiog įkūrė savo leidybos įmonę ir pasirašė sutartį su knygų platintoju Lietuvoje.”

Lietuvoje knyga jau sulaukė technikos mokslų daktaro, verslininko Vlado Lašo ir dainininko bei televizijos laidų vedėjo Marijono Mikutavičiaus palaikymo.

„Baimė būti išnaudojamu mums trukdo išmokti duoti. Mes būtume laimingesni, jei kur kas stipriau mus valdytų baimė būti išnaudotoju. Gal ši knyga ką nors išmokys ir to“, – tikisi Marijonas Mikutavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius