Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 03

Andrius Kaniava vėl koncertuos Vilniaus mokytojų namų kiemelyje

Turbūt retas kuris dainuojamosios poezijos gerbėjas žymiam „Keistuolių teatro“ aktoriui, režisieriui bei dainų autoriui ir atlikėjui Andriui Kaniavai galėtų skųstis dėl užburiančios energijos stokos, nuobodumo ar dar kokių negandų.
Andrius Kaniava
Andrius Kaniava / Organizatorių nuotr.

Pirmą kartą A.Kaniava Mokytojų namuose vykusiame viename iš pirmųjų Dainuojamosios poezijos svetainių koncertų dalyvavo 2001 m. lapkritį. Nuo tada nei organizatoriams, nei jo talento gerbėjams neteko nusivilti jo užkrečiamu energingumu. Turbūt tą patį galėtų patvirtinti ir tie, kas girdėjo ankstesnius (vykusius iki 2001 m. rudens) jo koncertus su grupe ar be jos. Tai tapo savotiška šio atlikėjo vizitine kortele. Ir čia nėra jokios paslapties, kodėl A.Kaniavos, kad ir kiek koncertuotų, klausytis susirenka šimtai žmonių – nuo paauglių, iki atlikėjo bendraamžių ar vyresnių.

Tiems, kas liepos pradžioje negalėjo ar nesuspėjo Vilniaus mokytojų namų kiemelyje pasiklausyti A.Kaniavos autorinio koncerto, pranešama gera žinia – šį penktadienį, rugpjūčio 5 d., 19 val., minėtame kiemelyje vėl įvyks jo autorinis koncertas. Tradiciškai aktorius ir atlikėjas bus ne vienas. Jam talkins kompozitorius Sigitas Mickis bei gitaristas Aleksandras Tenas.

Programoje – dainos, kurių žodžius dažnas jau žino bei tos, kurios dar tik smelkiasi į klausytojo atmintį. Niekas nesikeis tik dėl užkrečiančios, taip savaitgaliui reikalingos nuotaikos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius