Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 07

Atlikėjas Morrissey prisipažino, kad serga vėžiu

Buvęs grupės „The Smiths“ vokalistas Morrissey prisipažino sergantis vėžiu. Tai jis pasakė duodamas interviu Ispanijos leidiniui „El Mundo“.
Morrissey
Morrissey / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Man jau keturis kartus atliko biopsiją, tačiau man tai nerūpi. Jeigu mirsiu, vadinasi, mirsiu. Jeigu ne, tai ne. Dabar jaučiuosi gerai. Žinau, kad kai kuriose paskutinėse nuotraukose atrodau nesveikas, tačiau tai dėl ligos. Aš nepergyvenu dėl to. Numiręs pailsėsiu“, - filosofiškai apie ligą kalbėjo muzikantas. 

Morrissey nepasakė, kuri vėžio stadija jam nustatyta, tačiau teigė, jog jis jau yra tokio amžiaus, kuomet nebereikėtų „užsiimti muzika“. „Daugelis klasikinės muzikos kompozitorių mirė būdami 34 metų amžiaus. O aš vis dar čia“, - sakė 55 metų atlikėjas. 

Paskutiniais mėnesiais atlikėjas, neseniai išleidęs savo naują albumą „World Peace Is None of Your Business“, kelis kartus dėl sveikatos problemų turėjo atšaukti koncertus. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius