Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 06

„Brassbastardz“ puikiai pasirodė tarptautiniuose „Žmonių muzikos apdovanojimuose“

Balandžio 6-ąją „Facebook“ socialiniame tinkle buvo paskelbti vadinamųjų „Žmonių muzikos apdovanojimų“ (angl. „The People's Music Awards“ (TPMA) geriausieji, susigrumsiantys dėl pergalės finale.
Grupė „Brassbastardz“
Grupė „Brassbastardz“ / Fotelier nuotr.

Paaiškėjo, kad šokių ir elektroninės muzikos kategorijoje sužibėjo lietuvaičių kolektyvas „Brassbastardz“. Iš atrinktų muzikantų jie surinko daugiausiai taškų. Laimingi lietuviai dėkojo savo gerbėjams už balsus ir džiaugėsi įvertinimu grupės „Facebook“ tinklalapyje. Šiuo metu „Brassbastardz“ kolektyvas yra Londone, kur trečiadienio vakarą turės vieną koncertų.

„Brassbastardz“ kolektyvą sudaro išskirtinio balso dainininkė Daiva Starinskaitė, muzikantai Alvydas Mačiulskas, Aurimas Rimeikis, Marijus Aleksa bei kiti.

Pirmąją vietą „Žmonių muzikos apdovanojimų“ rinkimuose „Brassbastardz“ pelnė kūrinys „Bubble In A Trouble“:

Apie apdovanojimus

„Žmonių muzikos apdovanojimai“ yra pirmieji apdovanojimai pasaulyje, skirti kontraktų su muzikos leidybos kompanijomis neturinčioms grupėms ir atlikėjams. Jie pradėti rengti 2008-ųjų rugsėjį. Šių apdovanojimų tikslas – kuo plačiau išgarsinti sutarčių neturinčius muzikantus.

Nugalėtojus renka apdovanojimų tinklalapio http://www.thepeoplesmusicawards.com/ lankytojai ir kviestiniai komisijos nariai. Konkurso laimėtojai paskelbiami Londone, šiemet ceremonija įvyks birželio 18-ąją. Už „Brassbastardz“ galima balsuoti užsiregistravus apdovanojimų tinklalapyje iki gegužės 1-osios. Vėliau balsavimas uždaromas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius