-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 12 14

Egidijui Sipavičiui pritars balsų orkestras

Nuolatos ieškote naujovių, o galbūt pasitikite tik laiko patikrintais dalykais, vadinasi, abiem atvejais, Jums būtina apsilankyti Šv. Kotrynos bažnyčioje, kur gruodžio 16 d. 19 val. koncertuos dainininkas Egidijus Sipavičius kartu su vyrų vokaliniu ansambliu Quorum.
Egidijus Sipavičius
Egidijus Sipavičius / Organizatorių nuotr.

Visuomet žavus, visuomet energingas ir nestokojantis kūrybinių sumanymų – taip E.Sipavičių dažniausiai apibūdina jau kelios gerbėjų kartos, su malonumu niūniuojančios daugelį jo atliekamų dainų.

O kokybė, profesionalumas, charizma ir nuoširdumas – tai neatsiejami šio dainininko „rekvizitai”, keliaujantys į sceną kiekvieno pasirodymo metu. Ko gero, šių elementų visuma lėmė neblėstantį E. Sipavičiaus populiarumą net ir šiame laike, kai mados vėjai ypatingai greitai keičia savo kryptį, nušluodami tik iškilusias „žvaigždes“.

Šį kartą žymiausi atlikėjo kūriniai išliks tokie patys, tačiau skambesys Jus tikrai nustebins – įprastą instrumentinę palydą pakeis...balsai. Mušamuosius, gitaras, klavišinius atstos aštuoni balsai, kurie koncertinėje erdvėje žinomi vokalinio vyrų ansamblio Quorum pavadinimu.

Vyrų dainavimas a capella (be pritarimo), žavi viso pasaulio klausytojus harmoningumu, subtilumu, išskirtinėmis skambesio spalvomis bei muzikos instrumentų imitacijomis. Ansamblis Quorum seka gražiausiomis šio žanro tradicijomis, drąsiai į savo pasirodymus įpindamas šou elementus. Taigi, E. Sipavičiaus charme bei Quorum žaismingumas – derinys, nugalėsiantis net ir atkakliausią paniurėlį.

Užtikriname – muzikinė šviesa, šiluma, gruodžio 16 d. skilsianti Šv. Kotrynos bažnyčioje, užvaldys iš karto, patrauks besąlygiškai, privers šypsotis ir žavėtis...
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius