Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 07

Gatvės muzikos diena Kaune – gegužės 17 dieną

Jau šeštus metus iš eilės kauniečius ir miesto svečius džiuginanti Gatvės muzikos diena sugrįžta į miestą! Gegužės 17 dieną visi norintieji, nepriklausomai nuo jų amžiaus, lyties ar išsilavinimo, suvienys savo jėgas tam, kad po visą Kauno miesto centrą pasklistų muzika.
Gatvės muzikos diena.
Gatvės muzikos diena. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto (VU KHF) ir „The Callisto Brothers“ komanda pasiruošusi padovanoti miestiečiams įsimintiną renginį. Nuo 12 iki 20 valandos įvairių atlikėjų pasirodymais bus galima džiaugtis nuo pat Soboro iki Rotušės aikštės. O vakarinė programa rengiama Ryšių kiemelyje nuo 19.30 val. iki 22 val.

Nuo 12 val. iki 16 val. VU KHF Liepų kiemelyje (Muitinė g. 8) veiks „Muzikos karalystė“, kurioje laukiamos šeimos su jau muzikuojančiais ir dar nemuzikuojančiais vaikais. Čia bus ne tik muzikuojama, bet ir piešiama kreidelėmis, žaidžiama lauko šachmatais ir lego, mėgaujamasi pripučiamų atrakcionų malonumais, lankstomi balionai, dalyvaujama mažosiose orientacinėse varžybose ir t.t. Be to, 14 val. rengiamas senosios animacijos seansas, o 15 val. prasidės „Muilo burbulų opera“.

Gatvės muzikos diena - tai nekomercinė šventė atviroje erdvėje, kurioje gali dalyvauti kiekvienas, turintis bet kokį muzikos instrumentą. Tiek profesionalūs, tiek mėgėjiški įvairios instrumentinės ar vokalinės muzikos bei šokio atlikėjai ir grupės gali prisidėti prie šios šventės.
     
Tad nusivalyk dulkes nuo gitaros ir gegužės 17 dieną išdrįsk parodyti savo talentą visuomenei!

Registraciją ir daugiau informacijos galite rasti čia.

Gatvės muzikos diena Kaune
Gatvės muzikos diena Kaune

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius