-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 01

Kaune – Nedos Malūnavičiūtės, Artūro Anusausko ir Vytauto Labučio džiazo improvizacijų vakaras

Gruodžio 3 d., šeštadienį, 19 val. laisvalaikio namų „Nautilus“ scenoje Nedos Malūnavičiūtės, Artūro Anusausko ir Vytauto Labučio kuriamos džiazo improvizacijos.
Neda Malūnavičiūtė
Neda Malūnavičiūtė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šiuos tris muzikantus sieja ilgametis kūrybinis bendradarbiavimas įvairiose muzikinėse kombinacijose („Džiazo nublokšti“ ir kiti įvairūs ansambliai). Trio sudėtimi atlikėjai koncertuoja pastaruosius  penkerius metus, groja didelėse  koncertų  salėse ir  jaukiose, kamerinese scenose.

Aukščiausio lygio profesionalai

Neda Malūnavičiūtė – viena universaliausių lietuviškos džiazo scenos asmenybių. Dainininkė ir fleitininkė išsiskiria muzikavimo emocionalumu, aprėpiančiu ir žaismę bei gaivališką spontaniškumą, ir intymų santūrumą. Plėtodama mainstream'o tradicijas, balsą ji dažniausiai naudoja kaip lygiavertį ansamblio instrumentą.

Vytautas Labutis – įvairiapusis muzikas: savitas improvizatorius, pedagogas, atlikėjas, multiinstrumentininkas, nuolatinis džiazo grupių lyderis, Birštono džiazo festivalio „Grand Prix“ laureatas. Saksofonistas savo kūryboje taiko originalią džiazo, klasikinės, eksperimentinės ir alternatyviosios muzikos patirtį, jo muzika randa kelią į klausytojų širdis, sukuria nepakartojamą atmosferą, sukelia daug klausimų.

Artūras Anusauskas – pianistas, kompozitorius, Lietuvos muzikos ir teatro akademijos docentas, džiazo katedros vedėjas. Akademinis pianisto išsilavinimas ir džiazo improvizacijos studijos padeda atlikėjui inteligentiškai ir rafinuotai derinti džiazo bei akademinės muzikos raiškos priemones, nevengiant ir spontaniškumo.

Šio vakaro programoje originalios ir klasikinio džiazo kompozicijos, subtilios improvizacijos. Džiazo grandai žada intelektualų ir prasmingą  šeštadienio vakarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius