-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 19

Legendinės grupės „The Kelly Family“ narys Paddy koncerte privertė du tūkstančius ir ploti, ir šokti

Vilniuje vėlų penktadienio vakarą į Šv. Jonų bažnyčios kiemą susirinko apie du tūkstančiai žmonių. Publika, kurią sudarė daugiausia jauni žmonės, čia suplūdo į nemokamą legendinės grupės „The Kelly Family“ nario Paddy Kelly koncertą, trukusį tris valandas.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / Kęstučio Zilionio nuotr.

Koncerte žmonės klausėsi P.Kelly muzikos ir lauke, nors spaudė drėgnas šaltukas. Didelių ovacijų susilaukė daina „An Angel“ – žinomiausia iš grupės „The Kelly Family“ šlovės laikų. Pirmoje koncerto dalyje skambėjo linksma muzika, kuri privertė koncerto klausytojus ir ploti, ir šokti.

Šis P.Kelly koncertas buvo devintasis iš 60 numatytų „Eurosarium“ turo pasirodymų Europoje. Į šį renginį buvo atvykusių gerbėjų ir iš kitų šalių: Lenkijos, Ukrainos, Vokietijos, Prancūzijos, Latvijos. Vakaro programa prasidėjo P.Kelly gyvenimo liudijimu Aušros Vartuose.

„Aš žinau, kad Lietuvoje mažai vilties, optimizmo. Jauni žmonės palieka savo šalį, savo noru pasitraukia iš gyvenimo. Aš atvažiavau paliudyti viltį“, – susirinkusiems kalbėjo P.Kelly.

Papasakojęs savo gyvenimo ir atsivertimo istoriją, P.Kelly kartu su jaunimu atėjo į Šv. Jonų bažnyčios kiemą. Ten jau laukė susirinkę gerbėjai, sudarę nemažą spūstį Vilniaus universiteto kieme.

P.Kelly paprašė kelių jaunų žmonių parodyti lietuvių liaudies šokio žingsnelius, o vėliau ir šokti pagal jo su grupe atliekamą muziką.

Išėję iš koncerto įvairaus amžiaus klausytojai tvirtino, kad stipriausią įspūdį paliko Paddy tauri ir šviesi asmenybė ir jo tikėjimas.

Sekmadienį Šv. Jono brolių vienuolyne įvyks susitikimas su P.Kelly. Šiuo renginiu baigsis dainininko viešnagė Lietuvoje.

Koncertas buvo Aušros Vartų atlaidų programos dalis. P.Kelly viešnagę Lietuvoje organizavo Vilniaus arkivyskupijos jaunimo centras, Aušros Vartų parapija ir Šv. Jono broliai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius