Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 25

manoMUZIKA.lt: jūsų dėmesiui – kitokios kalėdinės muzikos rinkinys

Gražiausių metų švenčių proga muzikos portalas manoMUZIKA.lt dovanoja 15min.lt skaitytojams išskirtinį kalėdinės muzikos rinkinį.
Kitokia kalėdinė muzika
Kitokia kalėdinė muzika / manoMUZIKA nuotr.

Šiame, beveik pusantros valandos rinkinyje, nerasite tradicinių ir mūsų nervų ląsteles jau ne vienerius metus kankinančių kalėdinių melodijų. Tai – muzikinis sveikinimas Kalėdų proga visiems, neabejingiems kokybiškai muzikai.

Kalėdos – tai šilumos ir, žinoma, muzikos akimirka. Mes puošiame eglutes, degame kalėdines žvakutes, valgome kūčiukus ir keliame raudono vyno taures. Už muziką. Už tai, kas sušildo mūsų kasdienybę ir namus.

Taigi, manoMUZIKA specialiai jums paruošė šiltą, kalėdinį, nuoširdų ir, ko gero, labai jautrų miksą. Tai dainų rinkinys, kurį, labai tikimės, su malonumu išklausysite ir jūs. Visiškai nesvarbu ar tuo metu važiuosite automobiliu pas savo Mamas ir Tėčius, paruošusius jums kalėdinius pusryčius, ar keldami to paties kalėdinio vyno taurę, šiltai įsitaisysite prie židinio ar savo vaikams seksite kalėdinę pasaką.

Norime pasidalinti su jumis tomis dainomis, kurios priverčia mus kalėdiškai šypsotis. RINKINĮ RASITE PASPAUDĘ ČIA.

Portalas manoMUZIKA.lt  sveikina jus su gražiausiomis metų šventėmis ir linki šiltų, mielų ir, žinoma, muzikalių Kalėdų!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius