Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 11

manoMUZIKA.lt: Laimėkite kvietimus į „Sigur Rós“ filmo „INNI“ peržiūrą Vilniuje

Šią savaitę pasirodė vienas laukiamiausių 2011 metų įrašų – kultinių islandų „Sigur Rós“ dvigubas koncertinis albumas ir filmas „INNI“.
Islandų grupė „Sigur Rós“
Islandų grupė „Sigur Rós“ / Grupės arch. nuotr.

Ypatingai gera žinia šios grupės gerbėjams Lietuvoje - rugsėjo 3 dieną debiutavęs Venecijos festivalyje, šiuo metu keliaujantis per Europos ir anapus Atlanto rengiamus kino festivalius bei teatrus „INNI“ bus rodomas ir mūsų šalyje.

Lietuvoje numatyti du filmo seansai lapkričio 12 ir 14 dienomis Vilniuje. Eksperimentinis nespalvotas filmas „INNI“ – intymi ir mįslinga „Sigur Rós“ koncerto vaizdo interpretacija. Tai vienas, tačiau per skirtingas prizmes atskleidžiamas pasirodymas Londone, supintas su archyvine medžiaga iš pirmojo grupės gyvavimo dešimtmečio. „INNI“ – tai filmas, kuriame muzikos dėka skleidžiasi jausmai, emocijos ir užburianti energija.

Juostą režisavo Kanados režisierius Vincentas Morisset, kuris dirbo ir su Arcade Fire filmu „Miroir Noir“. Paprašytas juostą apibūdinti pats režisierius teištaria keletą žodžių: „Tai intymumas didžiulėje scenoje“.

Dėmesio! Turite puikią galimybę pajusti magišką „Sigur Rós“ muzikos ir vaizdo sintezę, nes manoMUZIKA.lt dovanoja 2 kvietimus į filmo „INNI“ peržiūrą Vilniuje šį pirmadienį.

Daugiau informacijos, kaip laimėti kvietimus, rasite paspaudę čia. Konkursas vyks iki lapkričio 14-osios, pirmadienio 12 valandos. 

Filmo „INNI“ anonsas:

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius