Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 29

Roko grupė „ARBATA“ ruošia naują albumą

Grupės „ARBATA“ trečiojo studijinio albumo įrašymo darbai jau įpusėjo. Gerbėjams liko laukti neilgai – naująjį albumą planuojama išleisti jau kitų metų pradžioje.
Grupė „Arbata“
Grupė „Arbata“ / Grupės archyvo nuotr.

Pasak grupės lyderio, albume planuojama 11 naujų dainų, kuriose atsispindi šių dienų Lietuvos žmonių noras ieškoti laimės svetur.

„Visi norime būti mylimi ir kažkur bėgame, bet neturime pamiršti, kad mūsų šaknys yra čia, Lietuvoje. Turime išsaugoti save ir nenustoti tikėti tikrais dalykais, o tikra yra meilė“, – atskleidė grupės „ARBATA“ vokalistas Andrius Zalieska – Zala.

Albumas yra labai asmeniškas ir ilgai brandintas, tačiau kitoks nei kiti darbai.

„Norim publikai dovanoti tai, kas šiuo metu yra mūsų širdyse, kas aktualu būtent šią akimirką. Siekiame mąstyti plačiau, neturime griežtų stiliaus rėmų, o savo klausytojus stengiamės džiuginti kaskart vis naujai. Šiame albume taip pat ruošiame staigmeną – originalią džiazo ir roko stiliumi atliekamą „ARBATOS“ dainą“, – entuziastingai kalbėjo Andrius Zalieska – Zala.

Artimiausias „ARBATA“ koncertas gruodžio 2 d. Vilniuje (muzikos klube „Bermudai“ po Baltuoju tiltu) vyksiančiame koncerte „Rokas už Profsąjungas“, kur galėsite išgirsti „ARBATOS“ dainas iš naujojo albumo. Mažajame roko festivalyje taip pat gros „SKYDERS“, „TEMA“ ir „REQUIEM“. Įėjimas nemokamas.

Per devynerius veiklos metus „ARBATA“ grojo vienoje scenoje su tokiais pasaulinio lygio atlikėjais kaip „Electric Light Orchestra“ ir rusų roko grandais „Mumiy Troll“. Grupė yra išleidusi du albumus 2006 ”Linkėjimai tau” ir 2008 ”Molekulių džiaugsmui”.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius