Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 25

Sulūžus kojai, „Liūdni slibinai“ keis vienintelę grupės moterį

Neseniai paviešinta grupės „Liūdni slibinai“ narės Aistės Lasytės nuotrauka šokiravo jos gerbėjus: dešinioji atlikėjos koja – iki pusės gipse. Veido išraiška taip pat atitinka padėties liūdnumą – juk vos už kelių dienų – spalio 28 d. Vilniuje, o lapkričio 4 d. Kaune – „Liūdnų slibinų“ trečiasis gimtadieninis koncertas, šiemet turėjęs vykti 3D pavidalu.
Palūžusi Aistė Lasytė
Palūžusi Aistė Lasytė / Asmeninio albumo nuotr.

Paklausti apie šio įvykio priežastis ir būsimas pasekmes, „Liūdnų slibinų“ vyrai rodos kiek sutrikę. Sklando gandai, jog Dominykas Vaitiekūnas bandė išmokyti Aistę šokių judesių, atkeliavusių iš projekto „Šok su manimi“, tačiau aktorei supainiojus tango su klumpakoju ir įvyko nelaimė. Dar pikti liežuviai kalba, jog kitam grupės vyrui Vaidui Kublinskui uždainavus savo naują „egzistencialistiškai“ filosofinį šlagerį „Bėgiai“, Aistė Lasytė ėmė bėgti, o negražiausiu laikomo grupės nario Vaido nervams neatlaikius, buvo imtasi kraštutinių priemonių išsaugoti Aistę grupės „Liūdni slibinai“ sudėtyje.

Prisistatyti nenorėjusi medikė komentuoja, jog iki koncertų pradžios A.Lasytė nespės išsivaduoti iš sunkių gipso gniaužtų. „Liūdnų slibinų“ vyrams nekomentuojant įvykio priežasties, buvo galima sulaukti tik trumpos replikos, esą teks keisti grupės moterį. Kaip ar kuo – nepasakyta.

Aistė Lasytė šneka kiek drąsiau šiuo klausimu. Tiesa, tikslių priežasčių nenurodo, tačiau pripažįsta nesižavinti proga išmokti vaikščioti su ramentais, nes „ir lazda kartą per metus iššauna“. Tačiau kukliai nusišypsojus, greit priduria tekstu iš naujausio feministinio himno „Jeigu aš būčiau vyras“: „Bet aš moteris – ne žmogus, žmogus – tai JIS.“

VIDEO: Liūdni slibinai - Vabalėlis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius