Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 19

Vasarą Lietuvoje – naujas tarptautinis muzikos festivalis „Granatos Live“

Rugpjūčio mėnesį Lietuvos muzikos pasaulyje startuos naujas tarptautinis muzikos festivalis „Granatos Live“. Pirmasis „Granatos Live“ festivalis vyks šiemet rugpjūčio 2–4 dienomis.
GJan
GJan / Roko Jansono/Jansonas.lt nuotr.

Muzikos festivalis „Granatos Live“ vyks unikalioje vietoje – Rumšiškių muziejaus teritorijoje. Analogų neturintis muziejus išsiskiria nuostabia gamta ir yra lengvai pasiekiamas tiek nuosavu, tiek visuomeniniu transportu. Nuostabiu gamtos grožiu garsėjantis muziejaus parkas, kurio teritorija ribojasi su Kauno mariomis, yra ideali vieta masiniams renginiams ir pramogoms. 

Festivalyje „Granatos Live“ bus įrengtos trys scenos, kuriose koncertuos per 30 atlikėjų ir grupių iš užsienio bei Lietuvos. Festivalis ypatingą dėmesį skirs muzikos karjerą pradedantiems perspektyviems muzikantams. Nors su daugeliu grupių ir atlikėjų dar vyksta derybos, jau dabar žinoma, kad pirmajame tarptautiniame muzikos festivalyje koncertuos Australijos atlikėjas „Dub FX“, šiuo metu ypač greit populiarėjantis Didžiosios Britanijos atlikėjas Jamie N Commons, ypatingai ryškiai debiutavusi scenos naujokė Gjan, Italijos roko grupė „La Cricca“, geriausia lietuviško hip-hop grupė „G&G sindikatas“ ir tarptautinį pripažinimą pelnęs kolektyvas „Keymono“.

Be koncertų organizatoriai žiūrovams siūlys daugybę kitų pramogų ir užsiėmimų: naktinius kino seansus, vandens pramogas, rytines jogos ir kapueira mankštas, dienines gitaros pamokas, atskiras zonas smaližiams ir kokybiško bei skanaus maisto mėgėjams ir daug kitų įdomybių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius