Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

14-ojo „Mountainside“ gimtadienio dovana – išskirtinis koncertas Kaune

Dėl naujo albumo įrašų ir kitų svarbių priežasčių beveik metus laiko nekoncertavę Kauno rokeriai „Mountainside“ savo gerbėjams įteiks puikią naujametinę dovaną – Kaune esančiame bare „Pub91“ (Islandijos pl. 91)šį šeštadienį jie išskirtiniu pasirodymu pažymės savo 14–ąjį gimtadienį.
„Mountainside“ trijulė
„Mountainside“ trijulė / Grupės archyo nuotr.

Koncerte skambės naujojo pavyzdžio „Mountainside“ – žymiai sunkesnė ir tamsesnė kūryba iš kitąmet pasirodysiančio trečiojo grupės albumo ir keli senesni gabalai. Linksmojoje vakaro dalyje atmosferą kaitins šešėlinis „Mountainside“ alternative/punk/rock  projektas „The Sidez“, spalio pabaigoje kilnojęs klubo „Džem‘Pub“ stogą. Abiejų grupių pasirodymus paįvairins Kauno publikai gerai pažįstami kviestiniai svečiai.

Gerbėjai turėtų nepraleisti šios progos išgirsti „Mountainside“ gyvai koncerte, nes  kitas jų pasirodymas sausio 8 d. numatytas Vilniaus „Alaus namuose“. Kada vėl bus surengtas koncertas laikinojoje sostinėje – neaišku.

1996 m. gruodžio pabaigoje pirmą kartą viešai jau neegzistuojančiame bare „Gesta“ pasirodę „Mountainside“ per visą savo gyvavimo istoriją išsaugojo meilę įvairaus sunkumo rokui. Grupė yra sugrojusi šimtus koncertų beveik visuose šalies gyvos muzikos klubuose ir baruose, svarbiausiuose uždaruose ir vasaros lauko festivaliuose. Kauniečiai yra koncertavę ir Latvijos, Lenkijos, Anglijos klubuose ir festivaliuose.

„Mountainside“ yra išleidę du studijinius albumus „Distorted“ (2002 m.) ir „All About Time“ (2007 m.). Dainos iš pastarojo dažnai skambėjo „Opus3“ ir kitų radijo stočių eteriuose, taip pat buvo panaudotos jauno norvegų režisieriaus Fredrik'o Bryno filmo garso takelyje. Dainos iš abiejų albumų yra įtrauktos į įvairius muzikinius rinkinius.

„Mountainside“ daug kartų buvo nominuoti įvairiuose alternatyvios muzikos apdovanojimuose Geriausios roko/metalo grupės, Metų albumo kategorijose.

Gruodžio 18 d., šeštadienį, 21 val. bare „Pub91“ (Islandijos pl. 91, Kaunas) – „Mountainside“ (heavy rock) švęs savo 14–ąjį gimtadienį. Svečiai – alternative/punk/rock grupė „The Sidez“. Įėjimo auka – 10 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius