Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Vinokuras: poros santykiams palaikyti meilės nepakanka – reikia ir drąsos

Ar matėte, kaip po parduotuvę vaikšto sutuoktinių pora? Ar jie išsitraukia lapelį su pirkinių sąrašu? Kuris iš jų tvirta ranka veda vežimėlį, o kuris stoviniuoja prie kiekvienos lentynos? Įdomu, ką apie tai pasakytų santykių ekspertai?
Pora
Pora / Photos.com

„Gyvenimo kartu pradžia – tai avantiūra: viskas įdomu, norisi vienam kitą pažinti, daug išmokti, bet metams bėgant poros santykius užpuola kasdienybė. Kaip tuomet iš naujo aistringai pamilti savo antrąją pusę?“, – kelia klausimą žurnalistas ir rašytojas Arkadijus Vinokuras.

Kelis dešimtmečius užsienyje praleidęs A.Vinokuras atidžiai stebėjo vyrų ir moterų tarpusavio santykius. Anot jo, lietuviai vyrai nemoka rodyti dėmesio moterims. „Vyrai turi suprasti, kad poros santykiuose partneriai neturi teisės vienas iš kito kažko reikalauti. Mes nesame vienas kito nuosavybės. Porą sudaro dvi atskiros asmenybės. Kol vyrai to nesupras, situacija nepasikeis“, – savo pastebėjimais dalinosi Arkadijus Vinokuras.

Apie poros santykių vingrybes bus galima pasikalbėti su rašytoju ir žurnalistu A.Vinokuru, kuris gruodžio 4–5 dienomis pirmą kartą pristatys savo naująją knygą „Eroto glėbyje“ prekybos centruose „Rimi Hypermarket“. Knyga skirta žmonėms, ilgai gyvenantiems kartu. Jei bendras gyvenimas kartu dar tik planuojamas – ji padės įžvelgti, kas poros laukia ateityje ir kaip kūrybiškai spręsti kasdienes problemas.

Susitikimai su A.Vinokuru vyks gruodžio 4 d. 16 val. prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ esančioje „Rimi” parduotuvėje ir gruodžio 5 d. 14 val. – Šiaurės miestelio „Rimi Hypermaket”.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius