-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baltijos kelią pažymės ratuotų riterių kolona (nuotraukos)

Šeštadienio rytą prie Seimo gaudė motociklų motorai – link Estijos sostinės Talino „Baltijos keliu“ pajudėjo minia ratuotų raitelių.
Šeštadienio rytą prie Seimo gaudė motociklų motorai – link Estijos sostinės Talino„Baltijos keliu“ pajudėjo minia ratuotų raitelių.
Šeštadienio rytą prie Seimo gaudė motociklų motorai – link Estijos sostinės Talino„Baltijos keliu“ pajudėjo minia ratuotų raitelių. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Baltijos kelias

Pora šimtų motociklininkų iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos važiuos link Panevėžio, čia trumpam sustos, o paskui judės toliau link Latvijos.

Siguldos miestelyje šįvakar baikerių laukia koncertas, kuriame pasirodys visų trijų Baltijos šalių atlikėjai, o Taliną planuojama pasiekti sekmadienį.

„Duok Dieve jums, kaip sako buriuotojai – gero vėjo. Nes vėjas yra pagrindinis variklis, o jūs jį jaučiate ne už limuzino stiklo, o savo veidais“, – išlydėdamas motociklininkus kalbėjo Seimo pirmininkas Arūnas Valinskas.

Šį savaitgalį visose trijose Baltijos valstybėse minimas Baltijos kelio dvidešimtmetis. 1989-ųjų rugpjūčio 23-ią apie 2 mln. žmonių iš Lietuvos, Latvijos bei Estijos susikibo rankomis ir nuo Vilniaus iki Talino sudarė gyvą grandinę, taip išreikšdami savo protestą prieš Molotovo ir Ribentropo paktą. Po poros metų buvo pripažinta šių valstybių nepriklausomybė. 

Jeigu turite nuotraukų iš motociklininkų žygio, siųskite jas į redakciją 15min@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius