Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baltupių bendruomenei sapnuosis balti Kalėdų sapnai

Gruodžio 18 d. 17.30 val. Vilniaus kolegijos Menų ir kūrybinių technologijų fakulteto Muzikinio teatro studijų programos studentai ir dėstytojai pakvies Kolegijos draugus, Baltupių bendruomenės narius ir miesto svečius į  nemokamą teatralizuotą koncertą - muzikinį spektaklį „Balti Kalėdų sapnai“.
news_547c66de3a56cc7eb01f
news_547c66de3a56cc7eb01f

Kalėdų sapnai ypatingi –  ten sniego žmogeliukai puošia pusnis savo dainomis ir nutikimais. Baltieji žmogeliukai kartu su žiūrovais atras gražiausius pasaulio muzikinių spektaklių kūrinius bei šv. Kalėdų giesmes.

„Tikimės šiuo Kalėdiniu renginiu suburti Baltupių bendruomenę, kurios dalimi prieš metus tapo Menų ir kūrybinių technologijų fakultetas, susipažinti su mus supančiais žmonėmis ir pasidalinti tuo, ką turime geriausio –  studentų meniniais darbais. Šis ketvirtadienio vakaras bus puikus susiburti ir seneliams su anūkais, ir vyresniems mokiniams, mąstantiems apie scenos menų studijas. Programa tikrai pradžiugins tiek mažą, tiek didelį, todėl lauksime svečių iš viso miesto“, –  sakė renginio vadybininkė Justina Kaminskaitė.

Renginys „Balti Kalėdų sapnai“ vyks Vilniaus kolegijos Verslo ir vadybos fakultete, Didlaukio g. 49 (artimiausia Didlaukio stotelė).

Daugiau informacijos ar jei norite rezervuoti vietų didelei grupei teiraukitės el.p. projektai@mtf.viko.lt arba tel. nr. 869294157

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius