-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Besiruošiantys jubiliejui „Tele Bim–Bam“ jau sulaukė per 1000 vaikų svajonių

Gegužės 2 d., Mamos dieną, jubiliejinio „Tele Bim–Bam“ gimtadienio metu, „Siemens“ arenoje bus apdovanoti mažieji svajotojai, kurių svajonės pelnė daugiausia televizijos žiūrovų ir kūrybinės grupės simpatijų, teigiama „Terrier“ išplatintame pranešime spaudai. Siųsti savo svajones juos kvietė surengta akcija „Mano sparnuota svajonė“.
Neringa su „Tele Bim-Bam“ komanda
Neringa su „Tele Bim-Bam“ komanda / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Skelbdami akciją tikėjomis sulaukti 100, geriausiu atveju, 200 laiškų, o sulaukėme dešimt kartų daugiau! Vaikų svajonės stebina savo išmone ir nuoširdumu, žinoma, tai mus labai džiugina“, – sako kolektyvo vadovė Neringa Čereškevičienė.

Viena šilčiausių ir gražiausių svajonių bus įgyvendinta šventinio renginio metu. „Dešimtmečio Arnoldo noras – kad visi vienu metu nusišypsotų. Šypsotis kviesime visus renginio svečius ir tikimės išvysti daugiau nei 10 000 laimingų vaikučių, jų tėvelių bei senelių šypsenų“, – teigia Neringa Čereškevičienė.

Sparnuotos vaikų svajonės buvo pildomos „Tele Bim–Bam“ laidų metu ir suvirpino nė vieno suaugusiojo širdį. Telebimbadienio metu bus apdovanoti daugiausiai simpatijų sulaukusių svajonių autoriai. „Už tikėjimą, kad vienaragis gali išpildyti norą pasveikti, į sceną kviesime mergaitę iš Vilniaus rajono. Kartu su ja koncerte sudainuosime dainą „Širdelę spaudžia“. Taip pat bus apdovanotas ir mažasis Mykolas, kuris turėjo labai praktišką svajonę – norėjo naujos suknelės mamytei. Be to, už drąsą pagerbsime ir dar vieną berniuką, svajojusį pasivažinėti kariniu džipu. Kai atvažiavo džipas su švyturėliais, mažasis svajotojas ne juokais išsigando, buvo ir ašarų, bet galų gale su tėčiu pasivažinėti vaikas sutiko“, – sako Telebimbadienio režisierė Neringa Čereškevičienė.

Jubiliejiniame, 20–tojo gimtadienio koncerte, be gražiausių svajonių apdovanojimo, bus dainuojamos ir žymiausios Tele Bim–Bam“ dainos: „Pupa, pupa”, „Baltoji varnelė”, „Telebimbadienis”, „Mėlyna spalva”, „Televizorius“, „Musė“, „Meilės daina tėčiui“, „Do re mi” ir daugelis kitų. Pirmojoje jubiliejinio koncerto dalyje skambės ir visiškai nauja daina, kviečianti svajoti ir sveikinti vieniems kitus. Antrojoje gimtadienio šou dalyje bus atliekami geriausi roko operos „Voro vestuvės“ kūriniai.

 „Tele Bim–Bam“ atlikėjams koncertui ruoštis padeda geriausi savo sričių profesionalai ir gausus būrys Lietuvos scenos įžymybių: operos solistas Rafailas Karpis, „Keistuolių teatro“ aktorius Andrius Kaniava, Marijonas Mikutavičius ir Algis Ramanauskas–Greitai, dainininkė Edita Bagdonaitė, choras „Brevis“. Gimtadienio koncerte scena bus įrengta arenos viduryje, tad ir patys mažiausieji gimtadienio svečiai galės aiškiai matyti dainuojančius, šokančius ir vietoje nenustygstančius gimtadienio atlikėjus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius