Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Daiktų viešbutyje“ – naujas MUKU sezonas

Vaikiškų drabužėlių kūrėjų duetas MUKU pradeda trečiąjį savo kūrybos sezoną naujuose namuose.
Dizaino galerijoje ir parduotuvėje „Daiktų viešbutis“ ketvirtadienį buvo pristatyti prancūziško dizaino kūriniai ir buvo siūloma paragauti tradicinio prancūzų maisto.
Dizaino galerijoje ir parduotuvėje „Daiktų viešbutis“ ketvirtadienį buvo pristatyti prancūziško dizaino kūriniai ir buvo siūloma paragauti tradicinio prancūzų maisto. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Viešbutis

Rugsėjo 17 d. 18 val. modernaus dizaino galerija ir parduotuvė „Daiktų viešbutis“, esanti T.Ševčenkos gatvėje 16 A, Vilniuje, visas mamas ir tėčius su mažyliais kviečia užsukti į MUKU įsikūrimo ir naujos kolekcijos pristatymo šventę.

Čia bus galima apžiūrėti naujausius MUKU drabužėlių modelius, susipažinti su jų autoriais, vasaros kolekcijos rūbelių įsigyti su įkurtuvių proga taikoma nuolaida. Visų apsilankiusiųjų laukia MUKU dovanėlės, o vaikams suorganizuotose dirbtuvėse visi mažyliai galės patys pasigaminti po girliandą.

Iki šiol pristatytoje MUKU kūryboje vyrauja minimalistinis drabužėlių stilius, švelnūs gamtos spalvų tonai, tačiau modeliai nestokoja ir šmaikščių detalių, keliančių šypsenas.

MUKU kūrėjų duetas – Dovilė ir Mindaugas – tikina, kad jų darbai nėra protestas prieš vyraujančias vaikų aprangos tendencijas. „Tiesiog patys augindami vienerių metų dukrytę, vadovaujamės keletu pagrindinių principų. Svarbu – judesio laisvė ir kiek įmanoma natūralesni audiniai. Iš čia gimsta ir kūrybiniai sprendimai… O sagos „ne vietoj“, spalvingi kaspinai, ar „per didelės“ kišenės visiems žaislams susidėti – suteikia džiaugsmo patiems vaikams“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius