Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Džem'Pub“ naujojo sezono startas – su Nojumi

Po vasaros atokvėpio į muzikos klubą „Džem'Pub“ sugrįžta koncertų maratonas. Naujojo sezono pradžią šį penktadienį, 22 val., paskelbs kadaise gyvavusios grupės „Airija“ lyderis Nojus.
Darius Mileris-Nojus
Darius Mileris-Nojus / Sandros Vilimaitės nuotr.

Šiuo metu aktyviai Lietuvoje koncertuojančio Nojaus pirmoji penktadienio pasirodymo dalis bus skirta prieš 21 metus tragiškai žuvusio legendinės Rusijos grupės „Kino“ vokalisto, poeto ir aktoriaus Viktoro Cojaus atminimui.

Antrojoje koncerto dalyje Nojus kartu su būgnininke Asta ir bosistu Widma atliks savo kūrybos ir grupės „Airija“ dainas.

„Šį sezoną „Džem'Pub“ kauniečiams padovanos ne vieną kokybišką ir išskirtinį koncertą. Pas mus koncertuos „Bix“, „Skamp in Rock“ ir daugelis kitų garsių Lietuvos grupių, – naujojo sezono planais dalijosi muzikos klubo atstovas Giedrius Ibianskas. – Žinoma, mes nepamiršime ir mūsų antrosios religijos – krepšinio. Šios sporto šakos mėgėjai Europos čempionato rungtynes galės stebėti dviejuose dideliuose ekranuose. Renginių maratoną pratęs ir jau visiems žinomi bei pamėgti karaokės, akustiniai vakarai bei kokybiškieji „Džem'Pub Unplugged“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius