-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Džem'pube“ – gyvos muzikos užtaisas su „Saulės kliošu“

Etatiniai festivalio „Kaunas Jazz“ dalyviai, gyvos muzikos garsais kauniečius džiuginantys kiekvieną pavasarį, šįmet į laikinąją sostinę susiruošė kiek anksčiau.
jpg „Mūsų tikslas – klausytojams perduoti gerą nuotaiką“, - tokią žinutę kauniečiams perdavė grupės nariai.
jpg „Mūsų tikslas – klausytojams perduoti gerą nuotaiką“, - tokią žinutę kauniečiams perdavė grupės nariai. / Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr.

Skaniais jazz, funky ir disco ritmais savo klausytojus maitinantys muzikantai šį šeštadienį koncertuos Laisvės alėjoje įsikūrusiame klube „Džem'pub“.

„Tiems, kas žino „Saulės kliošą“, nereikia aiškinti, kodėl negalima praleisti šio koncerto. Na, o jei yra tokių, kurie apie juos dar nėra girdėję, tai galiu pasakyti tik tiek – „Saulės kliošas“ yra itin charizmatiška grupė, užburianti savo skambesiu ir jazz stiliui nebūdinga energija, sklindančia nuo scenos“, – teigė klubo „Džem'pub“ projektų vadovas Giedrius Ibianskas.

Per ilgus „Saulės kliošo“ gyvavimo metus kokybiški pasirodymai, garsiai sakomi klausytojų komplimentai bei pergalės įvairiuose festivaliuose tapo grupės sinonimu. Nors „Eurovizijos“ atrankose ne kartą dalyvavęs kolektyvas nė karto neiškovojo kelialapio į finalinį konkurso etapą, kiekvienais metais grupė iš muzikos kritikų ir paprastų gerbėjų sulaukdavo gerų atsiliepimų. Daugeliui kauniečių „Saulės kliošas“ tapo neatsiejama festivalio „Kaunas Jazz“ dalimi. Tradicijos nebus sulaužytos ir šiemet. Tiesa, grupės koncertai po atviru dangumi ir kamerinėje aplinkoje skiriasi kaip diena ir naktis. Tad visiems kokybiškos muzikos gerbėjams šio šeštadienio „Saulės kliošo“ koncertas klube „Džem'pub“ – tiesiog būtinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius