Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fotografijų paroda ,,Sardinijos perlai’’ ir toliau šildys Lietuvą

Šiandien iš sostinės restorano ,,Neringa’’ iškeliauja nuo rugpjūčio pradžios eksponuota Sardiniją aplankusių lietuvių fotografijų paroda ,,Sardinijos perlai’’.
„Sardinijos perlai“
Sardinijos perlai2

,,Parodą aplankė tūkstančiai sostinės gyventojų ir svečių, ji susilaukė tikrai didelio susidomėjimo, žmonės teiraujasi kaip galima gyvai rasti salos vietas, atvaizduotas mūsų fotografijose.’’ – džiaugiasi parodos organizatorius Alkas Paltarokas.

Sardinijos draugų asociacijos prezidentas Antonio Zucca
Sardinijos draugų asociacijos prezidentas Antonio Zucca

Sardinija, geografinis ir politinis Italijos regionas, garsėja ne tik savo paplūdimiais, bet ir nepakartojama istorija. ,,Kai kurios vietos šioje šalyje – tikri rojaus kampeliai, kurių nespėjo paliesti žmogaus rankos.’’ – pasakoja į Sardiniją parodos organizatorius pasikvietęs ,,Sardinijos draugų asociacijos’’ prezidentas tikras sardas Antonio Zucca.

,,Fotografuodami kelionės akimirkas, tapome vietinių gyventojų dėmesio centru. Pastebėjome, jog aukšti žmonės  – gan retas reiškinys saloje, tad mus nuolat kalbino, klausė iš kur atvykome. Vietiniai sardai – draugiški ir labai svetingi žmonės, domėjosi ir mūsų kultūra, tradicijomis, vyko kultūriniai mainai.’’ – įspūdžiais dalijasi kartu keliavusi parodos personažas modelis Gerda Štelemėkaitė.

Sardinijos perlai5
„Sardinijos perlai“

Parodos fotografijos ne tik susilaukė nemažo lankytojų dėmesio, bet dalį jų jau įsigijo šiltų kraštų ir gražių vaizdų gerbėjai. Parodos organizatoriai planuoja parodą parodyti ir kituose šalies miestuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius