-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Gražiausia šiauliete išrinkta aštuoniolikmetė G.Peleckytė

Sekmadienio vakarą tiesioginiame Šiaulių televizijos eteryje išrinkta gražiausia Šiaulių krašto mergina. Konkurso „Mis Šiaulių kraštas 2010“ akivaizdžia balsų persvara nugalėtoja tapo 18-metė kuršėniškė Greta Peleckytė.
Greta Peleckytė
Greta Peleckytė / Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr./Konkursas „Mis 2010 Šiauliai“
Organizatorių nuotr./Konkursas „Mis 2010 Šiauliai“

Pirmąja vicemis išrinkta 16-metė šiaulietė moksleivė Deimantė Petrauskaitė, antrąja vicemis tapo 20-metė šiaulietė Liudvika Jankauskaitė. „Mis elegancijos“ titulą laimėjo 16-metė šiaulietė moksleivė Kristina Selivanovaitė, o „Mis talentu“ pripažinta 20-metė studentė Tautvaldė Jasulaitytė iš Šeduvos.

Norinčių patekti į šį konkursą buvo daugiau nei 200 merginų, tačiau į finalą pateko ir dėl gražuolės karūnos kovojo tik 10 gražiausių, drąsiausių ir šauniausių Šiaulių kraštų merginų. Konkurso dalyvėms pirmojoje dalyje reikėjo parodyti savo talentą, antrojoje – pasirodyti su bikiniu, trečiojoje – su puošnia kokteilių suknele.

G.Peleckytė  varžoves nugalėjo triuškinančia persvara – už ją kone vienbalsiai balsavo komisijos nariai, internautai, ir trumpąsias žinutes siuntę televizijos žiūrovai. Konkurso „Mis Šiaulių kraštas 2010” nugalėtojai  įteikta gražuolės karūna, konkurso rėmėjų  įsteigtos dovanos.

Tačiau daugiausia džiaugsmo gražiausiai Šiaulių merginai suteikė  galimybė atstovauti Šiaulių miestui konkurse „Mis Lietuva“.

Jau ketverius metus šį konkursą organizuojanti Šiaulių grožio namų „Classy Beauty“  savininkė Vaida Židonytė džiaugėsi, kad šįkart merginos buvo labai draugiškos, paklusnios, stropiai mokėsi ir visą mėnesį atsakingai ruošėsi konkursui. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius