Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gražus halloween’o savaitgalis ,,Havanoje’’

Prieš mėnesį savo naująjį sezoną pradėjęs vienas didžiausių Vilniaus klubų ,,Havana Social Club’’ paskutinį spalio savaitgalį skiria išsiilgusiems senųjų diskotekininkų. Kai visos miesto pasilinksminimo vietos pasipuoš amerikietiškos šventės atributais, čia gražiausią iš baisiausių ‘halloween’iškų’ vakarėlių užkurs duetas ,,Downtown Party Network’’ ir ,,Baltic Balkan’’ kolektyvas.
Baltic Balkan
Baltic Balkan / Organizatorių nuotrauka
Temos: 1 Grožis

Saulty ir Bradkos duetas jau seniai gerai žinomas ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje – ,,Downtown Party Network’’ singlas išleistas ,,Eskimo records’’ įrašų kompanijoje sulaukė neįtikėtino pasisisekimo ir pardavimų – vinilo ,,Days Like These’’ tiražą  teko pakartoti.


Kitoje ,,Havanos’’ salėje penktadienį pasirodys ,,Baltic Balkan’’ kompanija. Pasisėmusi įkvėpimo iš jugoslaviško pankroko, balkaniškos dvasios filmų ir muzikos, jie garsėja kaip nepailstantys triukšmadariai, kurių pasirodymas dažnai panašus į čigonų taboro šventę. Būtent todėl penktadienį visi ,,Halloween Balkan Network’’ svečiai kviečiami pasipuošti spalvingiausiais apdarais, prabangiausiais auksiniais žiedais ir ūsais. Po čigoniško šėlsmo penktadienį, šeštadienis skiriamas latino house ir salsa muzikos megėjams – vakarėlis ,,Mosquito Halloween: Los Dias Dias De Los Muertos’’ su gyvų perkusijų skambesiu, diskžokėjais Rikko El Gato, Carlos Rosas, Jose Maria ir kitais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius