Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grupė „TWNKL“ koncertuos kino teatro „Pasaka“ erdvėse (video)

Naujų idėjų generatoriai ir scenos chuliganai grupė „TWNKL“ ruošiasi dar vienam iššūkiui. Vasario 4-osios vakarą, grupė surengs gyvą koncertą vienintelio kino teatro Vilniaus senamiestyje „Pasaka“ erdvėse.
Grupė „TWNKL“
Grupė „TWNKL“ / Kinopasaka.lt nuotr.

Gruodžio mėnesį įspūdingai pristačiusi savo debiutinį albumą, grupė ir toliau ieško naujų idėjų, erdvių bei galimybių savo kuriama muzika pasiekti gerbėjų širdis. Šįkart šokių aikštelių bei klubų lankytojus grupė kviečia į kino teatrą. Čia grupė surengs paskutinio grupės singlo „Too Old” video klipo filmavimo darbus bei garantuoja maksimaliai išnaudoti kino teatro erdves ir taip padovanoti gerbėjams dar vieną gyvą muzikinę pasaką.

„TWNKL” į vieną sulydo natūralų roko skambesį ir eletronikos sintetiką, gyvus instrumentus ir electro energiją, funk judesį, soul melodingumą, house laisvumą bei netikėtus video sprendimus ir virsta klubiniu roku, vertu bet kurios, net ir kino teatro aikštelės.“ − kalba grupės lyderis Jurgis Didžiulis.

„Daft Punk“, „LCD Soundsystem“, „Fujiya & Miyagi“, „Muse“, „CSS“, „Depeche Mode“, Kanye West, „Phoenix”– tai tik dalis muzikos pasaulio gigantų vardų, dėl kurių „kaltės“ atsirado ir „TWNKL“.

„Kadangi „Pasaka“ gyvuoja dar labai neseniai, daug ką patiriame pirmą kartą. Tai bus pirmasis gyvo garso koncertas kino teatre ir mes labai džiaugiamės, kad tais pirmaisiais, pralaužusiais ledus, bus TWNKL“, šypsosi kino teatro „Pasaka“ vadovė Rūta Bogužaitė.
 

VIDEO: TWNKL live @ MTV B-DAY 2009

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius