-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Hard Ton“ žada vilniečiams renginį, pilną makiažo ir rėkiančių žmonių

Jau penktadienį, spalio 22 d. dar šį mėnesį atsinaujinusiame Vilniaus klube „Havana Social Club“ pasirodys išskirtinių gabumų ir išvaizdos atlikėjas Hard Ton.
Hard Ton
Hard Ton
Temos: 1 Makiažas

Disco muziką propaguojantis italas šiuo metu pačiame karjeros įkarštyje. Vos šių metų kovą tada dar mažai kam žinomo ekstravagantiško atlikėjo albumą išleido įtakinga įrašų kompanija „Gigolo records“, išgarsinusi tokias žvaigždes kaip Dj Hell, Vitalic ar Tiga. Šiandien Hard Ton – daugiausiai kocertuojantis šios kompanijos narys. Todėl ypač smagu, kad jį jau dabar galės išgirsti ir įvertinti lietuviška publika.

Išskirtiniame interviu Hard Ton lyderis Mauro džiaugėsi, jog lietuviai domisi jų grojama muzika ir pažadėjo „reginį, pilną makiažo, prakaito, purtomų riebalų ir rėkiančių žmonių.“ Šiuo metu naują video klipą filmuojantis žavusis atlikėjas būsimiems vakarėlio svečiams siunčia vaizdinį palinkėjimą (video dešinėje pusėje).

Paklausus, ar nebijo koncertuoti kartais homofobija garsėjančioje šalyje Mauro atsakė, jog jam kaip tik įdomu pamatyti, kaip lietuviai reaguos į pasirodymą. Surimtėjęs ekstravagantiškasis atlikėjas teigė: „Homofobija yra rimta problema, prilygstanti lytinei diskriminacijai ir rasizmui. Visa tai gimsta iš nemokšiškumo ir aklo pasidavimo stereotipams. Lengviau neapkęsti ir nepripažinti nei užduoti sau klausimą, kodėl žmonės skirtingi. Daugelis tingi apie tai galvoti ir numoja ranka.“

Taigi jau šį penktadienį „Havana Social Club“ kviečia švęsti skirtumų ir šėlti pagal karščiausias ir šviežiausias klubinės kultūros melodijas. Kartu su Hard Ton šokdins „Metal on Metal“ narys Kym Wild, „Absento fėjų“ rezidentas Tomas G., „Groovy Faction“ narys Lynk, leidyklos „LeaveLate“ savininkas Aout6, ekstravagantiškąjį duetą apšildys sintezatorių meistras Endis VSG. Video projekcijas valdys judančių vaizdų entuziastė Gintarė Sokelytė bei audiovizualinio meno meistrai Fullscreen VJs, nuo 2007 m. kuriantys vaizdą įvairiems Lietuvos festivaliams bei vakarėliams. Vakarėlį organizuoja „Porno Melody“ grupė, susikūrusi šių metų pavasarį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius